Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Laptop Asus X552CL-SX143D – pret, review si pareri !

Suntem in 2014 si pretentiile au crescut atunci cand vine vorba de laptopuri performante, asadar astazi prezentam Laptopul Asus X552CL-SX143D, un model care ne incanta inca de la prima vedere atat la configuratie cat si la pret.

In urma cu ceva timp am scris un articol despre fiabilitatea laptopurilor din 2014 si catalogam firma ASUS una din cele mai bune ale momentului.

De asemenea sa nu uitam ca ASUS detine unu din cele mai performante laptopuri gaming, un laptop care costa undeva la 9199 RON si are o configuratie strong, procesor i7, undeva la 32 GB RAM, 2XSSD DE 128 GB si un alt hard pentru stocare de 1 TB, de asemenea mai avem o memorie video de 4 Gb si un design uluitor.

Dar sa revenim la modelul Asus X552CL-SX143D, un laptop ce vine cu o configuratie foarte puternica, un procesor i7 3537U ce are o frecventa de 2.0GHz cu Turbo Boost pana la 3100 MHz, acest procesor are un cache 4096 KB ceea ce il face sa duca orice aplicatie si orice joc al momentului.

Pe langa procesorul foarte performant mai regasim si memoria RAM de 4 GB, pe langa ram putem sa evidentiem si placa video care se remarca prin capacitatea de 1024 MB, capabila sa duca multe jocuri ale momentului.

Asus X552CL-SX143D

HDD-nu se lasa nici el mai prejos, avem un spatiu de stocare de 1 TB, aici putem stoca foarte multe jocuri, filme, aplicatii, muzica si videoclipuri, toate doar pe HDD-ul de 1 TB.

Ce mi-a placut foarte mult la laptopurile Asus este ca foloseste o pasta care le tin tot timpul reci, deci oricat vrem sa-l incingem el nu va lua foc, aceasta pasta protejeaza chipset-urile, asadar durata de viata este mult mai mare decat la un laptop care se incinge (gen hp sau dell).

Laptopul Asus X552CL-SX143D se remarca si prin calitatea apelurilor video, asta pentru ca este dotat cu o camera web HD si cu un senzor care face ca, camera sa functioneze bine si in conditii de luminozitate scazuta.

Ca si greutate putem sa-l laudam la ce configuratie are, 2.35 Kg cu bateria inclusa este destul de putin pentru un latop.

Concluzionand cele spuse mai sus, credem ca laptopul Asus X552CL-SX143D este unul din cele apreciate laptopuri cu procesor i7 care nu depaseste pragul de 2600 RON.

 
One thought on “Laptop Asus X552CL-SX143D – pret, review si pareri !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J