Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Laptopurile second hand – perfecte pentru începători

Fie că nu aveţi bani îndeajuns ori consideraţi că nu e oportun să cheltuiţi o sumă mare pentru achiziţionarea unui laptop, puteţi lua în calcul posibilitatea cumpărării unui laptop second hand.

Chiar dacă aceste portabile au mai fost folosite, înainte de a fi trimise spre recomercializare ele au fost atent cercetate iar componentele defecte au fost înlocuite. Astfel, veţi avea garanţia că laptopul cumpărat este unul de calitate şi veţi şti că nu vi se va strica la scurt timp după achiziţionare. Prin magazinul online PretulOK va puteti decide daca merita sau nu achizitionare aunui laptop second.

În aceste vremuri de criză, puţini se mai îndură că arunce cu bani în stânga şi în dreapta pe tehnică. Potrivit unor sondaje recente, românii nu mai sunt dispuşi să inveastească sume exorbitante în calculatoare şi telefoane, mulţi dintre ei alegând varianta unui produs second hand.

De ce aţi cumpăra un laptop second hand?

Pentru că, în afara faptului să sunt foarte ieftine, vin însoţite de un certificat de calitate şi garanţie. De obicei garanţia acordată este de 12 luni. De asemenea, un laptop second hand este o alegere perfectă pentru o persoană ce abia vrea să se înveţe să lucreze pe un astfel de device. Totodată, în cazul în care aveţi copiii mici, nu este recomandat să faceţi eforturi financiare imense pentru a le cumpăra un laptop nou deoarece este de notorietate faptul că nimic nu rezistă mult timp în mâna micuţilor. Un laptop second hand va scoate din buzunarul dumneavoastră doar câteva sute de lei şi în cele din urmă se va dovedi o afacere extrem de profitabilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J