Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Lenovo a anuntat All-in-One-urile Horizon 2s si Horizon 2e – IFA 2014

Lenovo a prezentat, pe langa smartphone-uri, All-in-One-urile Horizon 2s si Horizon 2e, in cadrul evenimentului IFA 2014.

Intr-un articol mai vechi, scriam despre “Fuhu Nabi Big Tab HD, primele tablete cu ecran de 20-24 inch“, iar pe atunci erau clasate ca fiind doar simple tablete de dimensiuni uriase. Acum cateva zile, Lenovo a prezentat doua astfel de dispozitive la IFA Berlin 2014, iar oficialii chinezi au declarat ca sunt destul de portabile, insa nu este asa. Aceste dispozitive, cat si cele ale companiei Fuhu, sunt doar simple desktop-uri All-in-One care, din lipsa suportului, au un design asemanator cu cel al tabletelor.

Pe scurt, sunt desktop-uri All-in-One portabile, cu sistem de operare Android sau Windows 8, care pot fi conectate la mouse si tastatura, iar portabilitatea se rezulta doar la un mod mai simplu si usor de a putea fi mutat dintr-o camera in alta sau pe o distanta foarte mica.Lenovo Horizon 2sAll-in-One-urile Lenovo Horizon 2s de 19,5 inch si Horizon 2e de 21,5 inch, vor avea un ecran IPS cu rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, procesor din seria Intel Core Haswell i3/i5/i7, de la 4 pana la 8 GB de memorie RAM si placa video nVIDIA GeForce 820M de 2 GB. In ceea ce priveste spatiu de stocare, modelul Horizon 2s va avea un SSHD de maxim 500 GB, iar modelul Horizon 2e va avea un HDD sau SSHD de maxim 1 TB.

Acestea mai vin cu conectivitate Bluetooth v4.0, NFC si Wi-Fi, difuzoare stereo cu tehnologia Dolby Home Theater si o baterie cu autonomia de functionare de pana la 2,5-3 ore.

Horizon 2s va fi disponibil din aceasta luna, iar pretul de pornire va fi de 950 de dolari. Lenovo a lansat si un stand de incarcare (din aluminiu) pentru modelul Horizon 2s, la pretul de 90 de dolari. Horizon 2e va fi disponibil din luna octombrie, iar pretul de pornire va fi de 750 de dolari.Lenovo Horizon 2eAmbele All-in-One-uri vor avea sistem-ul de operare Windows 8.1 cu interfata Lenovo UI Aura, care odata cu pozitionarea dispozitivului pe orizontala, aceasta transforma sistem-ul desktop intr-un spatiu de divertisment si multimedia ce permite utilizatorilor sa acceseze poze, muzica si video prin intermediul unui indicator interactiv situat in centrul ecranului. Compania a imbunatatit interfata UI Aura pentru a putea face asocierea intre un All-in-One si pana la patru smartphone-uri cu Android, permitand distribuirea de continut media, intre dispozitive, prin drag-and-drop.

Cu toate acestea, Lenovo a mai adaugat si peste 40 de jocuri de familie si aplicatii educationale, precum Air Hockey, Texas Hold ‘Em, etc. Compania mai pune la dispozitia utilizatorilor si diferite accesorii pentru noile sisteme desktop, de exemplu joystick-uri, e-zaruri, etc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J