Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Lenovo si Vuzix anunta un nou prototip de ochelari inteligenti

Lenovo a lansat o noua platforma numita NBD (New Business Development). Odata cu lansarea noii platforme, compania cauta parteneri pentru ai ajuta sa dezvolte produse variate, pentru piata sa de origine din China.

Ca o prima parta a platformei NBD, Lenovo a incheiat un parteneriat cu compania Vuzix pentru a lansa un noul model de ochelari inteligenti in China.

Ochelarii inteligenti vor fi cunoscuti sub numele de Vuzix M100 Smart Glasses, urmand sa fie comercializati exclusiv in China incepand cu luna septembrie, cand compania va oferii mai multe detalii tehnice.
lenovo vuzixDeocamdata, despre noul produs stim doar ca este special adaptat pentru piata din China. Caracteristicile sale includ: recunoastere vocala in limba chineza, cartografiere si numeroase alte servicii de cloud bazate pe piata interna. Pe partea de hardware, acesta va veni cu un procesor dual-core de 1 GHz si sistem de operare Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich.

“Lenovo este mereu in cautarea de produse noi si inovatoare care functioneaza si integreaza tehnologia in produse ce ofera clientilor nostri un grad ridicat de functionalitate si confort”, a declarat Yuli Bai, directorul general Lenovo a companiei NBD. “Aparitia tehnologiilor portabile si a ochelarilor inteligenti, depaseste acest obiectiv si ofera un nou nivel de mobilitate in calcul si sisteme de comunicatii”, a mai adaugat acesta.

El a mai spus ca a fost o alegere evidenta pentru un parteneriat strategic cu Vuzix, deoarece compania este lider absolut in furnizarea de tehnologia a ochelarilor inteligenti. In schimb, Vuzix vor obtinerea unei intrari in tehnologie pe piata chineza.

“China este o piata importanta pentru noi și pentru industria portabila”, spune Paul Travers, CEO Vuzix. “Lenovo este de renume mondial pentru produsele sale de inalta calitate si inginerie exceptionala, ceea ce face sa fie partenerul cel mai ideal cu care sa aduca prototipul M100 al ochelarilor inteligenti in China”.

“Speram ca M100 sa fie primul model dintr-o linie de produse viitoare, urmand sa putem introduce impreuna noile tehnologii a ochelarilor, Vuzix, la vanzare in China si, probabil, in alta tara”, a adaugat Paul.
lenovo vuzix 2Acest prototip vine ca o alternativa la ochelarii Google Glass, insa, diferenta dintre cele doua este bateria. Modelul M100 va avea o capacitate mai mare, fiind atasata la gatul utilizatorului.

Pretul noilor ochelari inteligenti lansati in China va fi in jur de 8000 de yuani (aprox. 950 de euro).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J