Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

LG 34UC97, primul monitor curbat qHD cu display IPS de 34 inch

Mai sunt aproximativ doua saptamani pana la evenimentul IFA 2014 de la Berlin, insa companiile mari au inceput deja sa isi anunte noile produse. La acest eveniment va fi prezent si primul monitor curbat qHD cu display IPS de 34 de inch si rata de aspect 21:9, de la LG Electronics. Pe langa acesta, compania va mai prezenta si inca doua monitoare noi: primul este un monitor dedicat gaming-ului, iar al doilea este un monitor 4K de 31 de inch.

LG 34UC97 este primul monitorul curbat qHD cu display de 34 inch la o rezolutie de 3440 x 1440 pixeli. Acesta va fi compatibil cu sistemele PC si Mac, si va include un conector Thunderbolt 2 (care este mai rapid de 4 ori decat USB 3.0) si sistem audio alcatuit din doua difuzoare stereo de 7W. Display-ul vine cu tehnologia IPS (In Pane Switching) si ofera performante rezistente celor pasionati de gaming, iar claritate si precizie culorilor pentru cei pasionati de grafica. In plus, datorita ramei foarte inguste, monitorul permite sa fie pozitionat pentru un multi-monitor extrem de impresionat si cu o vizibilitate mare.LG 34UC97 1“Multi oameni petrec mai mult timp in fata monitoarelor de calculator decat in fata televizoarelor si, cu toate acestea, cei mai mari producatori de monitoare nu par sa inoveze in acelasi ritm cu producatorii de televizoare”, a declarat Hyoung-sei Park, sef al IT Business Division din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company. “La LG, inovarea in domeniul tehnologiilor a ecranelor nu se limiteaza doar la produsele noastre de top de pe piata de televizoare, ci sunt in permnenta in curs de implementare in monitoarele noastre avansate pentru PC-uri. De aceea suntem deosebit de mandri sa prezentam la IFA primul monitor curbat si extra-lat 21:9 din lume, cu un ecran IPS curbat, care ofera un unghi larg de vizualizare de 178 de grade, pentru o experienta de vizionare captivanta.”

LG 31MU97 este un monitor 4K de 31 de inch care poate oferii o redare maxima de pana la 99% a culorii Adobe RGB. LG 31MU97 apartine seriei Digital Cinema 4K si vine la pachet cu soft-ul True Color Pro pentru calibrarea imaginii.LG 31MU97LG 24GM77 este un monitor dedicat gaming-ului care are o rata de refresh de 144Hz, sistem DAS (Dynamic Action Sync), Black Stabilizer (evidentieaza detaliile unde luminozitatea este scazuta), Motion 240 (reduce timpul de raspuns la maxim 1ms) si pe carcasa un buton Game Mode (pentru optimizarea automata a setarilor de imagine).LG 24GM77Cele trei monitoare de la LG vor fi prezentate in cadrul evenimentului IFA 2014 de la Berlin din data de 5-10 septembrie.
One thought on “LG 34UC97, primul monitor curbat qHD cu display IPS de 34 inch

  1. absolut uimitor

    tare sunt curios care este pretul acestui monitor ?

    sincer nu sunt la nasa sa-mi cumpar dar sunt unii care chiar fac grafica sau mai stiu eu ce alte minunatii

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J