Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Oferta – Televizor Smart 3D LED LG 49UB830V, 124 cm, Ultra HD 4K

Cei de la LG au facut treaba foarte buna in 2014, asta pentru ca au lansat sute de modele, care mai de care mai interesante, unele cu rezolutie FULL HD, altele cu 4K, unele 3D si altele simple. In mod cert batalia pentru locul 1 este foarte mare, Samsung si LG sunt doua super mari puteri.

Insa trebuie sa trecem strict la prezentarea televizorului LG 49UB830V, un TV care se face remarcat prin foarte multe caracteristici puternice, caracteristici pe care le vom dezbate in momentele ce urmeaza, caracteristici care te vor face sa-l achizitionezi daca dispui de suma pentru a achizitiona acest produs.

Dupa cum stiti, LG in anul 2014 a introdus foarte multe chestii noi la un televizor, vorbim aici de rezolutie, telecomanda, design si multe altele.

LG 49UB830V este un televizor 3D ce vine cu o diagonala de 124 cm, este LED, extrem de subtire si vine cu un design uluitor, pe partea de design chiar nu am nimic de reprosat. Ma bucur ca au elimnat rama televizorului, iar suportul pe care sta televizorul este mult mai sic, as putea spune in ton cu moda.

Televizor Smart 3D LED LG, 124 cm, Ultra HD 4K, 49UB830V

Televizor Smart 3D LED LG, 124 cm, Ultra HD 4K, 49UB830V

Dupa cum spuneam si mai sus, avem un display ce are o diagonala de 124 cm, insa ce este de apreciat este faptul ca acest display este super tehnologizat, amintim aici de rezolutia Ultra HD si de caracteristicile superioare ale imaginii, putem enumera UCI 900, Triple XD Engine, 4K resolution upscaler, TruBlack Control, Tru Color Generator, Living Smart Sensor, Picture Wizard III, toate acestea reprezinta un avantaj foarte mare pentru calitatea ecranului.

Rezolutia este 3840 x 2160, iar aspectul imaginii este standard 16:9, de asemenea, o caracteristica foarte puternica o reprezinta conversia din 2D in 3D, insa ce folos cand nu avem nici macar o singura televiziune in acest format, insa este un mare plus pentru iubitorii de filme 3D.

Sincer cred ca partea audio este suficienta, avem o putere de iesire de 2X10W, la care mai adaugam caracteristicile superioare ale sunetului Virtual Surround Plus, Clear Voice II, Sound Optimizer, Optical Sound Sync, Dolby Digital si DTS. Cateodata nu e vorba doar de puterea sunetului, trebuie sa ne gandim la claritate, fidelitate si multe alte aspecte ale sunetului.

La aceasta diagonala sunt impresionat si de consumul redus de energie, avem o putere consumata de doar 87W, greutatea televizorului fiind de 18.2 KG, destul de greu, dar tinand cont ca avem o multime de tehnologii nu cred ca ne deranjeaza.

Ca un plus pot sa remarc unghiul foarte bun de vizualizare, te poti bucura de culorile vii ale televizorului chiar daca stai in lateralul televizorului, panelul IPS 4K ofera cele mai consistente culori si contrast indiferent de locul preferat din sufragerie.

Vrei acest televizor in rate, aplica acum pentru un credit.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J