Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

LG G2 – Pret, caracteristici si detalii ! LG G2 – un smartphone inteligent

LG-G2In ultima vreme nu am mai discutat despre telefoane, insa de aceasta data avem in teste noul smartphone de la LG, un smartphone ce te impresioneaza inca de la prima vedere, ecran urias, aplicatii multe si tot ce iti trebuie sa ai pe un telefon in zilele noastre.


Ca idee avem de aface cu un ecran de 5.2 inch, extrem de urias, defapt putin mai mare ca S4 de la samsung, pe langa asta mai avem procesorul extrem de puternic 2.26 quad core si un chipset grafic care ne ajuta foarte mult in jocuri.

La ce caracteristici si ecran avem, trebuia o baterie pe masura, asadar cei de la LG se lauda cu o baterie de 3000 MAh, deci putem sa-l folosim la maxim ca nu o sa ne tina doar cateva ore cum era de asteptat.

Pretul nu cred ca o sa fie mai mare de 2600 RON, nu cred ca poate sa depaseasca pretul lui Samsung Galaxy S4 chiar daca vine cu cateva functii si aplicatii noi. Probabil cei de la LG nu merg foarte mult pe profit, ei doresc sa domine piata si daca viitoare sa vina cu ceva neasteptat.

In materie de display nu avem ce sa comentam pentru ca in aceasta industrie nu exsita decat samsung si lg, de la televizoare pana la ultimile camere foto-video.

George Buhnici ne prezinta noul LG G2 in detaliu…
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J