Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

LG Optimus L5 II: Pret si caracteristici !

LG-Optimus-L5Mobile World Congress vine cu o multime de noutati, de data aceasta prezentam modelul L5 II de la LG, un smarphone ce il recomandam pentru cei care au pentru prima oara un touchscreen. Telefonul dispune de un display de 4 inch care raspunde foarte bine la comenzi datorita procesorului de 1 GHz, nu este un dual core insa merge foarte bine.

Camera foto este un acceptabila, 5 MP sunt suficienti pentru a prinde cadre si ipostaze de exceptie cu prietenii sau cu dusmanii dupa caz.

Nu este un telefon extraordinar, puri si simplu iti faci traba cu el si presupunem ca nu o sa coste chiar asa mult, pretul o sa-l gasiti aici (LG Optimus L5 II – verifica pretul actualizat sau pteti verifica pretul si pe site-ul evoMAG).

Pentru moment nu prea avem multe detalii, inca nu avem un pret si nu stim caracteristicile complete. Ce mai stim este ca foloseste Android 4.1 si are o baterie de 1700 mAH.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J