Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Linkedin ia măsuri de securitate împotriva hackerilor

Paza bună trece primejdia rea, este un adagiu care devine o politică din ce în ce mai adoptată de către reţelele de socializare. În ultima perioadă, tot mai multe conturi au fost sparte de către hackeri, iar echipa de la Linkedin a decis să sporească securitatea conturilor utilizatorilor pentru prevenirea unor posibile atacuri.
Aceştia au anunţat introducerea a trei aplicaţii menite să ofere utilizatorilor reţelei mai multă siguranţă asupra datelor din cont. V-aţi întrebat vreodată dacă cineva, de oriunde, vă accesează contul? Acum, utilizatorii Linkedin vor putea vedea, atunci când se loghează în cont, fiecare device de pe care s-au logat, putând vedea dacă cineva le-a accesat contul.

Password Hacks Raise User Fears_2
Utilizatorii trebuie să meargă la secţiunea „Settings”, apoi la „See were you are logged in”, iar în acest mod vor putea vedea fiecare device de pe care îşi accesează contul de Linkedin. În plus, aceştia pot ieşi de pe device-urile pe care sunt logaţi, tot din această sesiune.
O altă măsură adoptată de reţeaua de socializare este introducerea unei secţiuni care permite utilizatorilor să descarce toate informaţiile de genul update-uri, activităţi, căutări. Secţiunea poate fi accesată din meniul „Settings”, „Download your data”. Această aplicaţie îi permite posesorului de cont Linkedin să-şi monitorizeze activitatea şi să constate cu uşurinţă dacă cineva a postat sau a căutat ceva de pe contul său.
O a treia măsură adoptată de Linkedin constă în adăugarea de informaţii adiţionale parolelor de conturi schimbate automat. Dacă vă schimbaţi parola sau dacă un hacker o schimcă în locul dumneavoastră, Linkedin vă va trimite automat un email care va conţine informaţii cu ora şi ziua la care parola a fost schimbată, device-ul de pe care s-a efectuat schimbarea, adresa IP, localitatea din care s-a efectuat operaţiunea.
Reţeaua de socializare va aplica aceste măsuri de siguranţă la nivel global şi îi îndeamnă pe utilizatori să-şi verifice setările pentru a vedea dacă modificările au fost aplicate.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J