Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Logitech G402 Hyperion Fury, un mouse foarte rapid dedicat gamerilor

Logitech a lansat un mouse ultra-fast dedicat gamerilor pasionati de jocuri FPS (First Person Shooter), compania sustine ca acesta va fi cel mai rapid mouse din lume. Logitech G402 Hyperion Fury, cum este numit noul gadget, dispune de tehnologia Fusion Engine, exclusiva Logitech, care ii permite detectarea a peste 12 metri pe secunda (IPS) si tehnologia Delta Zero, ce ofera o deosebita atentie a produsului.

Tehnologia Fusion Engine a fost creata de inginerii companiei, iar adaugarea ei pe mouse-ul Hyperion Fury rezolva problema care le dau batai de cap multora dintre gamerii pasionati de FPS, mouse-ul acestora neavand o mare detectetare a miscarilor ultra rapide. Fusion Engine s-a obtinut prin adaugarea tehnologiei optice impreuna cu un accelerometru si un giroscop, rezultatul furnizeaza o viteza de tracking exceptionala, evoluand senzorul optic.logitech g402Fusion Engine, tehnologia exclusiva de la Logitech, are la baza un procesor ARM pe 32 de biti, care ofera un tracking ingrijit a vitezelor ce trec peste 12 metri pe secunda. Iar materialele, low-friction, folosite la design-ul mouse-ului permite acestuia miscari extrem de usoare si rapide.

Tehnologia Delta Zera, creata tot de companie, ofera o atentie deosebita mouse-ului Hyperion Fury. Logitech mai pune la dispozitie si patru setari DPI ce pot fi accesate pe loc, iar daca utilizatorii vor folosi si soft-ul Logitech Gaming, acesta le va permite adaugarea si personalizarea unei a cincea setare DPI care ofera ajustarea rezolutiei de la 4000 DPI la 240 DPI.
logitech g402 3“Am dorit sa cream cel mai rapid mouse din lume care sa slujeasca gamerilor FPS, iar dupa trei ani intensivi de research si dezvoltare, suntem mandri sa lansam G402 [..] Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming si cel mai bun mouse pentru gameplay FPS ultra-rapid. Design-ul ergonomic, combinat cu precizie si capabilitatea lui Fusion Engine, iti permite sa obtii glisari rapide, care te vor ajuta sa castigi, dovedind inca o data ca “Science Wins”.” a declarat Ehtisham Rabbani, manager general al serviciului de gaming Logitech.
logitech g402 2Mouse-ul vine cu opt butoane programabile ce permit schimbarea oricarei activitati cu ajutorul soft-ului Logitech Gaming. Schimbarile efectuate de catre utilizator vor putea fi salvate in memoria interna dedicata vitezei ultra-fast.
logitech g402 1Mouse-ul Logitech G402 Hyperion Fury va fi lansat in Europa prin luna august a acestui an, avand un pret recomandat de 60 de euro.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J