Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Madvideo iti ureaza: casa de piatra!

Madvideo este o firma profesionista ce ofera servicii de videograf de inalta calitate.

Membrul fondator Madalin Dumitru a decis ca in 2009 sa shimbe pentru totdeauna cele mai importante evenimente din viata oamenilor si sa le transforme in adevarate pelicule.

Iar de atunci se pare ca treaba merge ca pe roate, deoarece nu exista nunta de succes fara ca echipa lui sa fie invitata pentru a presta servicii de fotografie sau filmari.

Pentru informatii despre filmari nunti video este de ajuns sa vizitati site-ul lor oficial, Madvideo.ro, iar acolo o multume de informatii sta la dispozitia clientilor.

Pe site, clientii isi pot alege chiar si numarul de cameramani, acesta fiind pana la maxim 3 iar bugetul este convenabil pentru o experienta superba si servicii profesioniste ale unui videograf.

De asemenea, tot clientul poate sa aleaga tipul de filmare si modul in care este executata. De exemplu, filmarea cu drona, gimbal sau steady. Madvideo ofera toate aceste optiuni clientilor pentru imortalizarea celei mai importante zi din viata lor.

Echipa Madvideo nu este situata doar intr-un loc anume. Membrii echipei se vor deplasa oriunde in Romania, la cererea clientului, si, daca este nevoie, chiar si in Europa.

Daca pe multi ii sperie pretul, acestia trebuie sa inteleaga ca se poate discuta cu echipa Madvideo si pot sa creeze, alaturi de ea, un pachet personalizat care sa se plieze pe cerintele si bugetul clientului.

Serviciile Madvideo sunt recomandate tuturor persoanelor care sunt pregatite sa faca pasul cel mai mare din viata sau, pur si simplu, doresc sa sarbatoareasca un eveniment important.

Madvideo ofera garantia faptului ca serviciile lor sunt de top datorita portofoliului impresionant afisat si pe site-ul lor.

De la filmari cu ambasadori pana la cele mai frumoase nunti, toate aceste momente sunt capturate de obiectivele profesionistilor de la Madvideo.

Un eveniment important trebuie celebrat cu tot dragul iar Madvideo va va oferi servicii de top cu toata pasiunea lor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J