Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Magazin de incredere: JocShop.ro

Nume Site: JocShop
Link: http://www.jocshop.ro

Dispui de un computer performant care iti permite sa te bucuri de ultimele jocuri PC aparute pe piata, insa nu stii din ce magazin de jocuri sa le cumperi? JocShop iti pune la dispozitie cea mai noua colectie de jocuri pentru PC, Play Station, Xbox sau Wii la unele din cele mai accesibile preturi.

Magazinul online JocShop.ro dispune de peste 1000 de jocuri de la cele mai renumite companii, printre care se numara si Ubisoft, EA, Activision, SEGA, Rockstar si multe altele.

 

De ce sa cumparam jocuri de la JocShop si nu din alta parte?

Principalul motiv pentru care este mai bine sa cumparati din magazinul nostru de jocuri si nu din altul il reprezinta pretul scazut al jocurilor. Deoarece lucram in mare parte cu distribuitori straini, noi putem oferi jocurile la un pret mai redus fata de alte magazine de jocuri PC.

Un al doilea motiv il reprezinta faptul ca dispunem de un stoc considerabil. Chiar daca nu avem toate cele peste 1000 de jocuri pe stoc, o buna parte din ele sunt in depozitele noastre. Iar acest lucru inseamna livrare rapida, fara sa fiti nevoiti sa asteptati zile intregi pentru a primi jocul acasa.

Un al treilea motiv pentru care recomandam sa cumperi din magazinul de jocuri JocShop.ro il reprezinta faptul ca aici nu vei gasi doar jocuri PC, ci si cele mai noi jocuri pentru PS3, PS2, PS4, Wii, Xbox 360, PS Vita, Nintento etc.

Contact: (+40) 21 316.86.01

Denumirea societatii: SC JOCSHOP SRL

Cod unic inregistrare: RO25901658

Facebook:  https://www.facebook.com/jocshop.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J