Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Maguay eXpertServer, noua gama de servere

Maguay eXpertServer sunt noile servere lansate de compania romaneasca de top, Maguay, cu o experienta bogata in domeniul tehnologiei informatiei. Serverele Maguay eXpertServer vin cu noile procesoare din seria Intel Xeon E7 v3, lansate recent de Intel in Romania.

“Maguay a lansat noile servere in premiera pe piata romaneasca concomitent cu prezentarea procesoarelor Intel Xeon E7 v3. Noile Maguay eXpertServer 411-E7-4U, echipate cu procesoare Intel Xeon E7 v3 livreaza o performanta fara precedent, scalabilitate, disponibilitate si se incadreaza in conceptul No Time for Downtime.

No Time for Downtime a devenit in timp unul dintre cele mai reprezentative evenimente pentru piata de IT din Romania ajuns la a-14-a editie. Anul acesta vom prezenta cele mai noi solutii informatice pentru transformarea moderna a infrastructurii organizatiilor: hybrid cloud (mix intre cloud public si privat), software defined infrastructure, solutii de securitate, back-up si virtualizare, oferite de Maguay si partenerii evenimentului”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial MAGUAY.Maguay eXpertServer 411-E7 4U
Gama de procesoare Intel Xeon E7 v3 a fost lansata pe data de 25 iunie 2015, oferind o performanta cu 40% mai mare si cu pana la 70% mai multe sesiuni de analiza pe ore fata de generatia anterioara, dar si de pana la 45 MB memorie cache LLC (Last Level Cache).

Maguay a prezentat oficial noul sau server eXpertServer 411-E7-4U, o solutie enterprise server de tip multiprocesor in format rackmount 4U.

Serverul Maguay eXpertServer 411-E7-4U vine cu suport pentru 4 procesoare Intel Xeon din seria E7-4800/8800 v3, 3x QPI (max. 9.5 GT/s), max. 18 core per CPU si 45 MB L3 cache, suport pentru 96 de sloturi DIMM cu pana la 6 TB memorie RAM DDR4, suport pentru ultima si cea mai performanta tehnologie SSD cu pana la 4 sloturi hot-swap NVMe si management complet si performant.

“Maguay este unul dintre integratorii de incredere ai Intel in Romania, un adevarat model de business pentru system builderi. Investind in tehnologia cea mai noua si in instruirea continua a angajatilor, Maguay este capabil sa ofere un suport profesionist clientilor sai”, a declarat Bogdan Georgescu, Channel Account Manager Intel Corporation.

Reviews

  • Fiabilitate9
  • Pret8
  • Performante10
  • Tehnologie9
  • Nota noastra9
  • 9

    Score
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J