Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat frontala ARCTIC EF5800: pret si oferte !

EF5800 ARCTICARCTIC EF5800 este una din cele mai ieftine masini de spalat rufe din magazinele online din Romania, insa cu totii ne gandim ca daca este ieftin inseamna ca este si de proasta calitate. Ei bine, va spunem ca nu este asa…asta pentru ca ARCTIC este o firma Romaneasca ce isi are sediul in Gaesti (Dambovita), iar costurile de productie/transport etc sunt mult mai mici decat la o masina care este facuta prin China, Korea etc.

ARCTIC EF5800 este masina de spalat rufe de care are nevoie orice femeie, este ieftina, de calitate si destul de fiabila, asta pentru ca are o garantie de 36 luni su posibilitate de prelungire inca pe 2 ani.


Ca si caracteristici putem sa evidentiem clasa de eficienta energetica A+, capacitatea de incaracare care este de 5 kg, consumul de energie redus, programul rapid de 30 de minute pentru rufe mai putin murdare, afisaj led si Sistem electronic de control al balansului. De asemenea cei de la ARCTIC vin in intampinarea posesorilor cu protectie impotriva inundatiilor, o functie cat se poate de noua pe masinile de spalat rufe.

Ca si idee este o masina de spalat rufe low budget, cu foarte multe functii si cu caracteristici destul de bune, trebuie sa ne mandrim ca avem ceva Romanesc la bani putini si calitate pe cat se poate de buna.

RECOMAND cu incredere masina de spalat de la ARCTIC!

De aici puteti sa descarcati manualul de utilizare!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J