Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Heinner HWM-6120 – review, pareri si pret !

Masinile de spalat sunt tot mai importante in casele gospodinelor si nu numai, de data aceasta prezentam masina de spalat rufe Heinner HWM-6120, o masina care vine saptamana aceasta cu o oferta de nerefuzat, mai exact avem un discount de 150 ron de care trebuie sa tinem cont atunci cand dorim sa achizitionam acest produs.

Heinner HWM-6120 este o masina de spalat calasica, cu incaracre frontala si o viteza de centrifugare de 1200 RPM, detine foarte multe functii de siguranta si foarte multe programe, ceea ce este de apreciat mai este faptul ca face parte din clasa de eficienta energetica A+ si are o capacitate de incarcare de 6 Kg.

Brandul Heinner este importat si distribuit de catre Network One Distribution, NOD este partener eMAG, de aici avem si pretul foarte scazut la acest produs. Practic avem calitate foarte buna la un pret mic, de aici avem dovada ca rar te mai intalnesti cu asemenea oferte.

Heinner HWM-6120

Ca si caracteristici mai putem evidentia Child lock, o functie facuta special pentru copii care blocheaza actionarea butoanelor in timpul functionarii, de asemenea in aceasta categorie mai intra blocarea usii in timpul spalarii, avem si protectie anti-inundare, iar daca apa din cuva depaseste nivelul permis masina va incepe sa dreneze apa din cuva pana cand nivelul ei ajunge la normal.

Interesant este faptul ca aceasta masina de spalat are un sistem electronic de control al balansului, acesta elimina vibratiile si zgomotul din timpul stoarcerii, o problema des intalnita la majoritatea masinilor de spalat. Probabil v-ati mai confruntat cu asemenea probleme, cand masina de spalat ajungea in mijlocul casei catorita vibratiilor, ei bine, aceasta problema s-a rezolvat cu ajutorul masinii de spalat Hiener HWM-6120.

Putem sa mai precizam ca detine noul program de 15 minute pentru rufe mai putin murdare, pe langa acest program mai avem alte 14 programe dintre care amintim: prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicat, sport etc.

In concluzie masina de spalat Heiner HWM-6120 este exact ce isi doreste o gospodina, are un pret mic si este performanta din toate punctele de vedere.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J