Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31274NU

Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux este potrivita persoanelor care au un program incarcat, datorita functiei Time Manager. Astfel, daca la alte masini de spalat trebuie sa va adaptati unor anumite programe, cu acest model (EWS31274NU) de la Electrolux, se poate modifica durata ciclului, pentru a avea rufele spalate atunci cand doriti.

Prin functia Pornire cu intarziere, se poate porni ciclul de spalare intr-un anumit interval, pentru a se termina exact atunci cand aveti nevoie. Datorita programului Mini, hainele usor murdare se pot spala in doar 20 de minute.

Este important de mentionat ca masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31274NU  este o masina cu incarcare frontala, de dimensiuni mici. Acestea sunt 85 X 59.5 X 44.8 centimetri, fiind o masina Slim, care nu ocupa mult spatiu, astfel incat ii veti gasi cu usurinta loc.

Viteza de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut, cu o capacitate de incarcare de 7 kilograme si afisaj tip LCD. Clasa de eficienta energetica este A++, iar consumul in program standard este de 0.9 kwh.

Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux, Slim, 7 kg, 1200 RPM, Clasa A++, Alb

O functie speciala prezenta la acest model este sistemul de echilibrare a incarcaturii, cat si rezistenta la fluctuatiile de tensiune intre 95 si 240 volti. Pentru a creste eficienta masinii de spalat, dispune de un sistem special prin care indeparteaza excesul de spuma din ciclurile de spalare, fiind cunoscut faptul ca prea multa spuma scade din eficienta masinii.

Tehnologia Fuzzyb Log intalnita la masina spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31274NU, permite adaptarea in functie de incarcare. Exista un program Matase, ideal pentru tesaturile din matase, care necesita o spalare delicata. De asemenea, programele de spalare acopera toate necesitatile dumneavoastra, astfel incat dispune de programe pentru lana, bumbac, haine sport, cuverturi, jeans, sintetice, perdele sau un program economic pentru hainele din bumbac.

Cuva acestei masini este confectionata din carboran, iar tamburul este din inox. Cele patru picioruse ale masinii sunt ajustabile, ofera protectie impotriva inundatiei, iar datorita capacitatii de incarcare de 7 kilograme, este potrivita familiilor numeroase.

Dupa cum este mentionat la inceputul acestui articol, acest model de la Elecrolux este potrivit persoanelor care nu dispun de foarte mult timp pentru a se dedica ingrijirii hainelor. Hainele vor fi curate si improspatate in timpul pe care il decideti dumneavoastra. Datorita functiilor sale moderne, dar si a consumului redus de apa si de energie, este un model destul de bun. In plus, ofera un raport calitate-pret bun.

 • Tip produs: Masini de spalat cu incarcare frontala
 • Tip incarcare: Frontala
 • Slim: Da
 • Tip afisaj: LCD
 • Viteza de centrifugare (rpm): 1200
 • Capacitate de incarcare ( kg): 7
 • Clasa de eficienta energetica: A++One thought on “Masina de spalat rufe Time Manager Electrolux EWS31274NU

 1. Pastorul

  electrolux este o companie din suedia care face produse de calitate inca din cele mai vechi timpuri, ma bucur ca se livreaza si in Romania si sper sa nu fiu dezamagit de produsul achizitionat.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J