Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Mașini de spalat de Vinerea Neagra 2014 !

Maşinile de spălat nu mai sunt demult un lux, ci o necesitate. Cu o capacitate de volum mai mare sau mai mică şi funcţionalităţi diferite, maşinile de spălat reprezintă o nevoie pentru orice gospodărie.

Poate că ai o familie, iar maldărul de rufe este mare, poate că tocmai te-ai mutat la casa ta, iar pe lista cumpărăturilor de electrocasnice se află şi maşina de spălat. Orice nevoi ai avea, piaţa din România dispune de o ofertă diversificată pentru electrocasnice precum maşinile de spălat. Branduri româneşti sau străine, achiziţionarea unei maşini de spălat vrei să fie o afacere profitabilă pentru tine sau familia ta.

Nu ar strica să dai o fugă prin magazinele de electrocasnice sau să investighezi puţin oferta magazinelor online de Black Friday 2014.

Anul acesta, magazinele participante la eveniment vin cu o ofertă pe placul tău. Anticiparea succesului sărbătorii americane anunţă promoţii tentante şi produse de calitate de la cele mai renumite branduri aflate pe piaţa românească. Şansa de a achiziţiona o maşină de spălat la un preţ echitabil de vinerea neagra este una foarte bună, dat fiind succesul produselor electrocasnice.

Maşinile de spălat, aspiratoarele, maşinile de spălat vase, roboţii de bucătărie sunt unele dintre cele mai vândute produse cu ocazia Black Friday în România. Anul trecut produsele electrocasnice au reprezentat aproximativ 20% din totalul încasărilor de vinerea neagră. Marile lanţuri de magazine au reuşit să epuizeze stocurile mai devreme decât se așteptau. Dorinţa românilor pentru achiziţionarea unor asemenea produse este demonstrată cu cifre.

Indesit Innex XWDA 751480X

Ce magazine pun la bătaie cele mai bune oferte când vine vorba de maşini de spălat ?

Eu recomand magazinele specializate pe asemenea produse, cu tradiţie în organizarea sărbătorii preţurilor mici. Echipele acestor magazine vă pot oferi consultanţă profesionistă pentru a vă decide mai uşor de ce fel de maşină de spălat aveţi nevoie. Pe lângă profesionalismul arătat în organizarea eventului din vinerea neagră şi ofertele atent concepute  pentru această zi, lanţurile de magazine mari oferă şi alte servicii pentru o experienţă plăcută atunci când faceţi cumpărături. Astfel, magazinele specializate pe electrocasnice vor include în preţul achiziţionării maşinii de spălat şi transportul. De asemenea, dacă maşina de spălat pe care tocmai aţi cumpărat-o nu satisface nevoile dumneavoastră, această poate fi returnată într-un număr anume de zile. De altfel, puteți să achiziţionaţi maşini de spălat, precum şi alte produse electrocasnice, în rate la preţul afișat de vinerea neagră.

Alte recomandări pentru maşini de spălat

Pentru produse electrocasnice, electronice şi IT recomand şi voi recomanda pe viitor magazinul EMAG. Când vine vorba de vinerea neagră, cei de la EMAG sunt campionii ofertelor. Aceştia şi-au îmbunătăţit platforma online pentru ca experienţa dumneavoastră de cumpărător să fie mult mai plăcută. Maşiniile de spălat vor apărea în mediul virtual, expuse asemenea modului în care le-aţi găsi într-un magazin. Eventul de Black Friday 2014 la Emag se va desfăsura, asemenea anilor precedenţi, doar în mediul virtual. Platforma îmbunătăţită, uşurinţa de achiziţionare a produselor, dar şi diferitele beneficii oferite de Emag (cum ar fi transport inclus în preţ sau achiziţionarea în rate) fac din acesta, magazinul ideal de unde vă puteţi achiziţiona o maşină de spălat de vinerea neagră.

Alte magazine cunoscute de unde veţi putea achiziţiona o maşină de spălat la evenimentul de vinerea neagră sunt : Altex, Flanco, Domo, Metro şi EvoMag.

Aceste magazine promit reduceri tentante pentru cei interesaţi să facă cumpărături de vinerea neagră. Majoritatea reducerilor vor fi de 20-40% din preţ, dar acestea vor ajunge şi la 80-90%, cum e cazul celor de la Emag sau Metro. De altfel, aceste magazine pun la dispoziţia dumneavoastră transportul maşinii de spălat sau achiziţionarea în rate.

Alte magazine

Pe lista participanţilor la eventul de Black Friday 2014 pentru electrocasnice mai găsim : Electrofun, ClickShop, MarketOnline, KOYOS, OKAZII.RO.

Dacă majoritatea dintre aceste magazine nu oferă servicii de transport (sau dacă o fac, suma cumpărăturilor se situează undeva la 990 ron, cum e cazul celor de la MarketOnline), acestea vin cu reduceri tentante de până la 80% din preţ.

Câteva modele de mașini de spălat

Dintre modele de maşini de spălat care ies în evidenţă şi le recomand sunt deja câteva modele certe. Astfel, Emag va avea la ofertă de vinerea neagră (şi nu numai acest magazin) următoarele modele :

Electrolux EWT0862TDW. O maşină de spălat de clasă energetică A++, cu o capacitate maximă de încărcare de până la 6 kg şi o viteză maxima de centrifugare de până la 800 rpm. Prin tehnologia fuzzy logic, sunteţi feriţi de inundaţii, procesul de spalare fiind adaptat  cantităţii şi programului bifat.

Din clasa A+, reamintesc maşiniile de spălat Daewoo DWD VA 08R1, Zanussi ZWG 7100K şi Arctic CB 800. Toate aceste maşini de spălat au capatitate mare de încărcare şi o viteză mare de centrifugare.

Desigur, sunt multe alte maşini de spălat performante ce merită luate în considerare. Dar până la vinerea neagră mai e mult, eu aştept calm şi curios această zi.

Spor la cumpărături şi la găsirea maşinii de spălat adaptată nevoilor dumneavoastră.
One thought on “Mașini de spalat de Vinerea Neagra 2014 !

  1. Ana

    anul trecut mi-am luat un frigider, anul acesta ma gandesc si la o masina de spalat asa ca inca de pe acum urmaresc preturile ca sa nu-mi iau vreo teapa.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J