Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

“Merchants of Space”, noua aventura intergalactica

“Merchants of Space” este un joc de tip manager, creat de catre compania POSSIBLE Games ce ii provoaca pe fanii jocurilor mobile la o prima aventura intergalatica, in care actiunea se desfasoara in spatiul cosmic, avand o grafica impresionanta.

“Datorita noului nostru sistem de interfata a utilizatorului am reusit sa modificam ecranele din joc fara sa reconstruim intregul joc. Informatiile din joc se incarca dinamic, ceea ce permite ca multe mecanici din cadrul ljocului sa fie incarcate rapid. Colectarea si analizarea datele de la jucatori se realizeaza in timp real, ceea ce ne face sa ne bucuram de o experienta de joc impecabila”, a declarat Dániel Moró, Lead Game Designer.Merchants of Space
Jocul “Merchants of Space”, disponibil in AppStore, are ca scop construirea si dezvoltarea propriului imperiu spatial, cu ajutorul colonizarii noilor teritorii si negocierii cu prietenii din joc. In acest fel, jucatorii vor ajunge sa descopere spatiul cosmic prin dezvoltarea propriei navete spatiale.

Controlarea mecanicilor din joc sunt destul de simple si la indemana oricarui jucator pasionat de jocuri de strategie. “Merchants of Space” permite jucatorilor sa cumpere sau sa vinda castigurile obtinuta, astfel acestia obtinand “puncte federale”, care vor fi importante pentru pozitia lor in clasament. Pentru negocierea cu navetele spatiale ce sustin Federatia, jucatorii vor castiga mai multi bani si mai putine puncte federare, iar pentru negocierea cu navetele spatiale inamice, acestia vor obtine mai multe puncte federare, insa mai putini bani.

Cu toate acestea, dezvoltatorii nu s-au concentrat numai pe aspectele grafice si tehnice ale jocului, dar si pe experienta acestuia oferita jucatorilor sai. Astfel ca, intreaga lansare a jocului “Merchants of Space” trebuia sa aiba parte de cel mai bun moment. Prin urmare, niciun detaliu nu a fost omis, chiar si data de lansare a noului joc a fost aleasa special in acelasi timp cu asteptarea lansarii cinematografice a noilor episoade din Star Wars, fiind vorba de aceleasi pasiuni ale aventurilor spatiale pe care atat celebra productie de la Hollywood, Star Wars, cat si jocul “Merchants of Space” le includ.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J