Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Microsoft se pregateste s-a lanseze urmatorul update pentru Windows Phone 8.1

Windows Phone 8.1 a venit ca o mare realizare pentru platforma mobila a companiei Microsoft. Sistemul lansat oficial pe la jumatatea acestei luni, a inceput sa fie trimis catre utilizatorii de telefoane cu Windows Phone 8, insa Microsoft se pregateste deja sa lanseze urmatorul update, numit GDR1, pentru sistemul mobil.

Mai multe zvonuri care au aparut pe internet despre noile update-uri GDR1 si GDR2, spuneau ca cele doua actualizari urmeaza sa fie lansate pana la finalul acestui an. Acum, compania Microsoft ne prezinta, printr-o pagina web, noutatile care vor fi gasite pe urmatorul update al sistemului mobil.
windows phone 8.1Conform informatiilor publicate pe site-ul oficial al companiei, urmatorul update va permite utilizarea ecranelor cu diagonala de pana la 7 inch sa ruleze la o rezolutie qHD de 960 x 540 sau WXGA de 1280 x 800, care vor putea opta pentru butoane de navigare. Rezolutia qHD mai vine si cu un sprijin in plus, acesta ii permite sa fie scalata din alte rezolutii, printre care si cele HD sau WXGA.

In ceea ce priveste partea tehnologica, Windows Phone 8.1 GDR1 va oferi suport pentru VoLTE (Voice over LTE), NTP (Network Time Protocol), codec-ul aptX si va oferi compatibilitate conexiunilor Bluetooth cu profilurile PAN (Personal Area Network) si AVRCP (Audio/Video Remote Control Profile). Sistemul va mai permite si companiilor de telefoane, lansarea unor terminale dual SIM care vor beneficia de suport mixt CDMA si GSM.
GDR1Si asta nu este tot, acesta va avea integrat suportul si permisiunea de creare a unui director, direct in sistemul de operare. In plus, pe langa cele mentionate mai sus, vom avea si alte noutati care isi vor face aparitia pe noul update. Cum ar fi, integrarea OEM a aplicatiilor Files si Loock Screen, si permisiunea aplicatiilor care pot fi lansate doar daca, utilizatorul seteaza telefonul pentru blocarea si deblocarea automata a ecranului.

Conform mai multor zvonuri si site-uri de profil, Microsoft a finalizat lucrul la Windows Phone 8.1 GDR1, acesta urmand sa fie trimis catre dezvoltatori prin luna august.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J