Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Sistem de printare color Konica Minolta Bizhub C227

Intreprinzatorii care sunt la inceput de drum si doresc sa isi utileze biroul cu instrumente specifice, respectiv cu scanner, imprimanta, copiator, etc. ar trebui sa ia in considerare achizitionarea unui sistem complet de imprimare, care sa detina toate functiile amintite. Fiabilitatea copiatoarelor Konica Minolta este deja recunoscuta la nivel mondial, asa ca aceasta marca de sisteme complete de prelucrare si imprimare a imaginilor ar trebui sa se numere printre optiuni. Daca aveti nevoie de un aparat bun, care sa fie si copiator color si copiator A3, dar si imprimanta, scanner si fax, cea mai buna solutie o reprezinta Bizhub C227.

konica-minolta-bizhub-c227

Bizhub C227 de la Konica Minolta poate fi achizitionat de la ecopier.ro si prin finantare in 12 rate fara dobanda. Chiar daca necesita o investitie initiala mai mare, sistemul de printare Bizhub C227 isi amortizeaza rapid costurile. Performantele acestui sistem de printare sunt extraordinare, iar rezultatele sunt de cea mai inalta calitate.  Sistemul complet contine: Bizhub C227, reverse document feeder-DF 628, Bypass, memorie RAM 2GB, Hard Disk Drive cu o capacitate de 250GB, unitate duplex( print fata/verso), casete pentru hartie( 2x 500 coli), 3 unitati de imagine C/M/Y( Cyan, Magenta, Yellow), o unitate de developare Black si o unitate cilindru Black.

Tehnologia folosita de sistem pentru partea de copiator este copiere electrostatica laser tandem indirecta si accepta formatele de pagina A5-A3. Viteza de executie pentru prima pagina copiata/printata in alb negru este de 6,8 secunde, iar pentru prima pagina copiata/ printata color este de 8,4 secunde; viteza copiere/printare A4 alb negru sau color este de 22 copii pe minut.

Partea de imprimanta are rezolutia de printare de 1800 x 600dpi, recunoaste limbajele de printare PCL6 (XL 3.0), PCL 5c, PostScript 3 (CPSI 3016) XPS si sistemele de operare de la Windows Xp pana la Windows Server 2012, dar si Macintosh OS X 10.x, Unix, Linux si Citrix, cat si sistemele de operare ale sistemelor mobile (Android, iOS, etc)

 In user box-ul Bizhub C227 se pot stoca 3.000 documente sau 10.000 pagini, iar utilizatorul poate opta pentru parolarea accesului.

Pe langa specificatiile amintite anterior, sistemul de printare color Konica Minolta Bizhub C227 are multiple alte functii si proprietati pe care le puteti gasi pe site-ul celor de la Ecopier. Sistemul beneficiaza de livrare si instalare gratuita oriunde in tara. In plus, cumparatorul va beneficia si de un cadou la alegere: telefon Iphone 6, 16 GB sau masa suport DK-514 si set complet de tonere KCMY( obligatorii pentru functionare).
One thought on “Sistem de printare color Konica Minolta Bizhub C227

  1. Dan

    Copiatoare Konica Minolta au o traditie in domeniu si sunt foarte, foarte bune. De curand am fost la BCR in doua sucursale diferite si le-am vazut cum arata si cum se misca. Simplu fapt ca cei de la o banca asa de mare au avut incredere in ele spune multe si le recomanda pentru joburi grele.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J