Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Mio Combo 5107 LM, sistemul GPS cu camera video inclusa

Mio Technology este o companie din Taiwan care produce dispozitive mobile de navigatie, printre care sisteme de navigatie auto si telefoane mobile cu functii PDA si GPS. Aceasta a anuntat recent lansarea pe piata a primului sistem GPS Mio cu camera video inclusa.

Noul sistem GPS este mult mai eficient fata de modelele anterioare, deoarece combina cele doua dispozitive (sistemul de navigatie si camera video) intr-un singur sistem de navigatie, astfel va ocupa mai putin spatiu si va oferi o vizibilitate mai mare.

Camera video are un unghi de vizualizare de 120 grade cu care filmeaza la o rezolutie HD de 1280 x 720 pixeli si functioneaza in acelasi timp cu GPS-ul, insa necesita alegerea optiunii Camera de parbriz din meniul principal, pentru a fi accesata. In plus, dimensiunea diafragmei este de F2.4.Mio Combo 5107 LMCombo 5107 LM va include si un senzor G integrat, cu 3 axe, care retine sensul de mers pe un grafic cu unde. Senzorul indica locul si puterea impactului, chiar si in situatia unui accident auto in partea din spate. Pe langa asta, sistemul GPS noteaza directia, viteza si coordonatele geografice organizandu-le cu serviciul Google Maps.

Mio Combo 5107 LM vine cu un ecran touch de 5 inch si serviciul Lifetime Map Update (LMU), care ofera utilizatorilor actualizarea gratuita a hartilor de pana la 4 ori pe an, pe intreaga durata de viata a sistemului. Pentru a dispune de hartile actualizate, va trebuii sa conectati sistemul GPS la PC si sa instalati aplicatia MioMore Desktop. Odata cu actualizarea hartilor, acestea vor putea semnaliza pozitia camerele video de supraveghere aflate pe traseu, iar aparatul va emite o avertizare sonora, dar si una vizuala in care va arata si viteza actuala a masinii, limita de viteza legala si distanta pana la camera detectata.Mio Combo 5107 LM (2)Sistem include functiile IQ Routes, care utilizeaza o baza de date cu informatii importate de la mai multi soferi pentru optimizarea rutei calculate, Asistenta la parcare, care afiseaza automat o lista cu parcarile disponibile pe o raza de 1 km in imprejurul destinatiei, si LearnMe Pro, care supravegheaza si memoreaza modul de conducere al utilizatorului, punand la dispozitie rutele exclusive preferintelor acestora. Iar functia Asistenta la parcare, dispune si de suport pentru incadrarea pe banda corecta a drumului, vizualizare 3D a intersectiilor, orientare in tuneluri si detalii cu privire la rutele alese.Mio Combo 5107 LM (3)Mio Combo 5107 LM va fi disponibil in Romania incepand cu luna octombrie a acestui an.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J