Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Mio Spirit 7500 LM, noul GPS cu procesor performant

Mio Spirit 7500 LM este cel mai nou GPS lansat de catre Mio Technology, care vine cu cel mai performant procesor pe un astfel de dispozitiv.

“GPS-ul Mio Spirit 7500 LM este rezultatul unui proces de dezvoltare amplu, bazat in mare parte pe feedback-ul utilizatorilor produselor noastre”, a declarat Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru Romania si Ungaria.

“Asadar, ne-am concentrat pe imbunatatirea modului in care GPS-ul ghideaza soferii catre destinatie, dar si pe experienta generala de utilizare a navigatorului”, a mai declarat Cosmin Dobranis.Mio Spirit 7500 LM

GPS-ul Mio Spirit 7500 LM are un ecran touch de 5 inch (12,7 centrimetri) cu o rezolutie de 480 x 272 pixeli, dimensiunile 134,5 x 86 x 12,7 milimetri si o greutate de 158 de grame.

Spirit 7500 LM vine cu chipsetul SE4150L si procesor MStar MSB2531 la 800 MHz. In plus, noul GPS mai vine cu Lifetime Map Update (LMU), serviciu de actualizare gratuita a hartilor, IQ RoutesTM, functie care optimizeaza ruta introdusa cu ajutorul unei baze de date ce include informatii de la alti soferi, 3D Junction Views, o functie de vizualizare 3D, LearnMe Pro, functie care monitorizeaza si inregistreaza modul de condus al utilizatorului, Tunnel guidance, functie de ghidare in tuneluri, Safety Camera Data, functie care avertizeaza aparitia unor camere de supraveghere, disponibila gratuit doar pentru trei luni, dar si alte functii.

“Acest serviciu este in continuare un punct forte pentru utilizatorii finali, care isi pot actualiza absolut gratuit hartile instalate pe GPS. In plus, Mio 7500 LM vine cu multe functii indisponibile pe sistemele de navigatie integrate in autoturisme, precum capacitatea de invatare a stilului de condus al utilizatorului, dar si folosirea informatiilor colectate de la alti soferi pentru a optimiza ruta calculata, astfel incat soferii sa calatoreasca mai rapid si mai eficient”, a adaugat Cosmin Dobranis.

Mio Spirit 7500 LM este deja disponibila in Romania, la pretul recomandat de vanzare de 589 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J