Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Monitoarele ASUS cu tehnologie Ultra-Low Blue Light au primit certificari TÜV Rheinland

ASUS a anuntat, recent, ca 26 de monitoare din portofoliul sau au fost certificate de TÜV Rheinland pentru reducerea emisiei de lumina albastra cu pana la 70%, datorita tehnologiei Ultra-Low Blue Light si a celor patru reglaje diferite pentru filtrul de lumina albastra. In timp ce, 28 de monitoare ASUS au mai fost certificate tot de TÜV Rheinland, insa pentru afisarea unei imagini fara palpait.

Monitoarele ASUS cu tehnologie Ultra-Low Blue Light au fost concepute pentru a reduce emisia de lumina albastra si de a afisa o imagine fara palpait, oferind o experienta placuta la utilizare. TÜV Rheinland este o organizatie profesionala, recunoscuta la nivel mondial, pentru testarea monitoarelor, dezvoltand un standard specific (2PfG) pentru masurarea parametrilor respectivi.Monitoare ASUS Ultra-Low Blue Light

“ASUS a facut un pas inainte cu monitoarele flicker-free, cu emisie redusa de lumina albastra. Dintre toate marcile, ASUS a primit cele mai multe certificari TÜV pentru monitoare cu emisie redusa de lumina albastra si ecrane fara palpait”, a declarat Derek Hsu, manager de proiect in cadrul TÜV Rheinland Taiwan.

“ASUS a combinat criteriile tehnologiei de testare TÜV cu expertiza solida in cercetare pentru a crea monitoare ce furnizeaza echilibrul optim intre acuratetea culorilor si protectia ochilor. Acest lucru demonstreaza in mod cert aspiratiile companiei pentru dezvoltarea unor produse benefice pentru utilizatori”, a mai delcarat Derek Hsu.

Monitoarele dispun de patru reglaje diferite pentru filtrul de lumina albastra care sunt concepute pentru navigarea pe internet, avand o emisie de lumina albastra redusa cu 20%, vizionarea de clipuri video si fotografii, reducand cu 30% emisia de lumina albastra, si pentru sesiunile lungi de utilizare sau mediile slab iluminate cu o emisie de lumina albastra redusa cu 50% sau 70%. In plus, noile monitoare mai dispun si de tehnologia ASUS de eliminare a tremurului imaginii care utilizeaza o solutie de ajustare dinamica inteligenta a sistemului de iluminare (Smart Dynamic Backlight Adjustment), activand o frecventa foarte mare a ciclurilor de iluminare LED.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J