Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Monitor ASUS VS197DE – 199 RON de black friday 2014

Daca ati ajuns la acest articol este clar ca va doriti sa cumparati un monitor LED, ASUS VS197DE vine de black friday 2014 la un pret foarte mic, este prima oara cand spun ca merita cumparat, asta pentru ca pretul este de 199 RON, pret valabil de pe data de 21 noiembrie la cel mai mare magazine online din ROMANIA.

Ofertele nu se opresc aici, insa este clar ca daca aveti un montior de 15 inch, sau de 17 inch, ori aveti CRT, este clar ca trebuie sa-l schimbati cu unul nou, iar acum cred ca este timpul pentru ca avem un pret extrem de mic.

Pretul vechi pentru acest LED a fost de 349 RON, ganditi-va ce discount colosal ofera eMAG de black friday 2014. Iar daca aveti mai multi bani si nu mai doriti monitor pentru calculator, puteti sa cumparati un laptop la 499 RON, insa este foarte greu sa-l prindeti in stoc pentru ca presupun ca in cateva minute se va epuiza.

Ce pot spune acum cand avem un asemenea pret, zic ca este un monitor accesibil din toate punctele de vedere, chiar il recomandam si celor care sunt pasionati de jocuri, asta pentru ca avem un timp de raspuns de 5 ms.

ASUS VS197DE vine cu un singur port VGA, insa putem vedea filme si juca jocuri la o rezolutie HD fara nici un fel de problema. De asemenea un plus foarte mare il reprezinta consumul mic de energie, doar 17W.

Monitor LED Asus 18.5", Wide, Negru, VS197DE

Monitor LED Asus 18.5″, Wide, Negru, VS197DE
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J