Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Motorola lansează ceasul de mână Moto 360

Moto 360 este un ceas anunţat de mult timp şi, în sfârşit, Motorola l-a lansat oficial. Ceasul de mână este unul aşteptat datorită declaraţiilor de presă făcute de membri companiei care au afirmat că acesta va avea un design mult mai stilizat faţă de ceea ce există în prezent pe piaţă în materie de smartwatch-uri. De altfel, această lansare vine într-un moment destul de dificil pentru cei de la Motorola care nu au înregistrat succese răsunătoare cu smartphone-urile lansate până acum, iar zvonurile indică o preluare a companiei de către Lenovo.
Analiştii au reţineri în ceea ce priveşte o revenire a produselor Motorola şi nu cred în potenţialul vandabil al lui Moto 360. Compania a mai lansat noi smartphone-uri şi o cască Bluetooth care le permite utilizatorilor să comunice  prin voce cu device-urile .

_77387090_fa19f86b-9a42-47fa-b764-6618eb631ae5
Revenind la caracteristicile noului smartwatch, acesta arată extrem de bine, are un touchscreen înconjurat de un cerc subţire din metal. Ceasul este rezistent la apă şi funcţionează cu noul sistem Android de operare Google, conceput special pentru ecrane mici, fiind prevăzut şi cu un monitor de numărare a bătăilor inimii şi a paşilor.
Bateria are o autonomie de doar o zi între reîncărcări, iar versiunea disponibilă pentru vânzare în Statele Unite este doar cea a ceasurilor cu cureaua din piele, cele din metal urmând să fie manufacturate în curând.
Producătorii consideră că smartwatch-ul lansat se va bucura de succes, deşi va necesita o perioadă de timp pentru ca oamenii să-i înţeleagă utilitatea şi beneficiile. Sectorul smartwatch-urilor este unul destul de nou pe piaţă, iar cele mai multe priviri se îndreaptă tot spre Apple, care a anunţat lansarea unui astfel de ceas, iar specialiştii cred că produsul va fi spectaculos, preconizându-se că gigantul american va revoluţiona şi acest sector.
Moto 360 va fi lansat în octombrie şi în Marea Britanie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J