Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Multicooker 8 in 1 Tefal RK302E: Pret, review si pareri!

Suntem siguri ca oricine dintre noi si-ar dori sa poata avea in casa lui produsul pe care noi o sa il prezentam in cele ce urmeaza. Vorbim aici despre un aparat electrocasnic superb, foarte util pentru orice bucatarie. Asadar, avem placerea de a va prezenta Multicooker-ul 8 in 1 de la Tefal, un aparat de o calitate remarcabila care, raportat la performantele tehnice de care dispune, are un pret foarte mic de numai 303 RON (verifica noua oferta de pret pentru acest produs).

Acesta se dovedeste a fi un produs foarte competitiv, cu multe calitati si functii exceptionale, pe care vom incerca si noi sa vi le detaliem in cele ce urmeaza.

Acest Multicooker 8 in 1 produs de Tefal imbina in aspectul estetic culorile negru si argintiu, oferindu-i astfel un plus de eleganta.

Asa cum reiese si din denumirea lui, acest aparat electrocasnic este prevazut cu un numar de opt programe de gatit. Aceste programe sunt pentru: orez alb, orez rapid, orez brun, cereale, fulgi de ovaz, gatire lenta, gatire la abur si desert.

Multicooker 8 in 1 Tefal RK302E

Toate aceste programe presetate ale Multicooker-ului 8 in 1 de la Tefal, va asigura un gatit perfect de fiecare data, prin faptul ca mancarea isi va pastra intotdeauna gustul si aroma.

Acest minunat aparat de gatit este prevazut si cu alte cateva functii care vin special in ajutorul dumneavoastra.

Functia pentru pornire intarziata va ofera mai mult timp liber prin posibilitatea de a seta pornirea aparatului de gatit cu pana la 15 ore intarziere.

Totodata acest aparat este prevazut si cu o functie speciala prin care puteti seta pastrarea alimentelor la temperatura dorita.

In ceea ce priveste capacul Multicooker-ului 8 in 1 de la Tefal, acesta este foarte usor de inchis sau deschis prin apasarea unui simplu buton. Panoul de control al acestui aparat de gatit de ultima generatie este de tip LED, asigurandu-le astfel utilizatorilor cu mai putina experienta o manevrare cat mai usoara. Bolul interior cu care este prevazut acest produs electrocasnic are o grosime de doi milimetrii si are un invelis anti-aderent!

Va mai putem spune despre acest superb Multicooker 8 in 1 de la Tefal ca are o capacitate de aproximativ 5 litri si are o putere de 600 wati.
One thought on “Multicooker 8 in 1 Tefal RK302E: Pret, review si pareri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J