Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

My Cloud OS 3, noul sistem de operare WD

Western Digital Corporation (NASDAQ:WDC), unul dintre cei mai mari producatori de hard disk-uri din lume, a anuntat lansarea noilor sale produse si servicii dedicate seriei WD My Cloud. Cele mai importante produse si servicii din cele lansate de catre companie sunt sistemul de operare My Cloud OS 3, un nou Software Developer Kit si solutia de stocare NAS (Network-Attached Storage) My Cloud Mirror cu doua unitati de stocare.

Western Digital My Cloud OS 3 se adreseaza dispozitivelor de stocare NAS de la WD, oferind utilizatorilor un control complet al datelor sale si posibilitatea de a le sincroniza rapid si sigur, datorita interfetei intuitive. Acesta include functia Western Digital Sync, dar si suport pentru Chromebook si Chromecast.western-digital“Utilizatorii de solutii cloud Western Digital pun accent deosebit pe securitatea datelor. Dispozitivele companiei noastre, impreuna cu My Cloud OS, le ofera siguranta, control si posibilitatea de a accesa datele de oriunde, oricand. Acum, datorita noii versiuni a sistemului de operare, managementul datelor a devenit un proces simplu si rapid”, a declarat Jim Welsh, Senior Vice President si General Manager al Content Solutions Western Digital.

Sistemul de operare WD My Cloud OS 3 mai include, cu ajutorul portalului MyCloud.com si a aplicatiei My Cloud Albums, noi caracteristici foto si video. Portalul disponibil la adresa web My Cloud.com ofera utilizatorilor acces la dispozitivul sau My Cloud de oriunde si oricand printr-o interfata web intuitiva, integrand si un modul de vizualizare a fotografiilor si videoclipurilor stocate. In timp ce, aplicatia My Cloud Albums va permite utilizatorilor de dispozitive Werstern Digital NAS cu noul sistem de operare My Cloud OS 3 sa trimita un link de acces al unui anumit director sau album catre prieteni sau familie, urmand ca aplicatia sa fie disponibila pe iTunes si Google Play din luna septembrie a acestui an.

Pe langa sistemul de operare My Cloud OS 3, Western Digital a mai lansat un nou Software Developer Kit, si anume My Cloud Device SDK si My Cloud API, dar si o noua versiune a solutiei de stocare NAS My Cloud Mirror care include doua hard disk-uri in configuratie RAID 1.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J