Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Ne protejam copiii de tuberculoza

Sotul meu s-a imbolnavit rapid si nu stiam ce are. Slabea, transpira, era lipsit de putere si nici pofta de mancare nu mai avea. La inceput am zis ca de vina este felul sau aspru de viata: cursele lungi, surmenajul cauzat de condus dimineata si seara, vigilenta cu care isi pazeste marfa din tir in parcari, fiindca uneori se fura din masina. Imbolnavirea s-a produs brusc si el, barbatul puternic si de neinfrant, a necesitat internare.

La spital am aflat verdictul: tuberculoza. M-am gandit imediat la fetitele noastre si la venirea lui acasa de acum 2 saptamani. Sigur ca fiecare are cana, periuta si prosopul lui, vesela o sterilizez in masina de spalat vase fiindca aleg o temperatura ridicata sa fie totul in regula.

Dar pe cine aduc sa faca o dezinfectie generala si garantata a apartamentului? Firme deratizare am mai gasit, dar bacteriile si virusii cine ii alunga din locuintele noastre in care s-au instalat confortabil?

Caut pe internet detalii despre operatiunile de curatare a unui spatiu inchis si asa ajung pe site-ul oficial al celei mai bune firme de profil cu acoperire nationala: Companiaddd.ro.

Popasul la sectiunea preturi servicii ddd imi da curaj fiindca vad ca tarifele nu sunt deloc mari, iar serviciile de calitate premium complexe. Ei stiu si pot la fel de bine sa distruga rozatoarele si insectele din casa, cum anihileaza virusii si bacteriile.

Fetitele noastre vor trai intr-un mediu curat, fiindca sotul meu si-a facut tratametul, iar acesta a dat rezultate. Cum sa nu am incredere, cand ei se ocupa de dezinfectiile spitalelor de urgenta mari si a sanatoriilor TBC? Lucreaza atent, curat, au avizul Ministerului Sanatatii si se vor ocupa si de aparatele de aer conditionat, fiindca microbii patrund oriunde.

Ma uita cu atentie cat trebuie sa achit pentru apartamentul nostru cu trei camere. Dezinfectia chimica se face cu 200 de lei, iar tratamentul cu  BioNocolyse 400 de lei.

Posibil sa aveti nevoie de deratizare, dezinsectie sau de alungarea serpilor departe de locuintele voastre, dar eu am simtit nevoia sa vorbesc de aceea ce este atipic si original in activitatea acestei firme: castigarea decisiva a luptei impotriva microbilor.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J