Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

NEW: Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA: pret si review!

Combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA este asemanatoare produsului Samsung RB31FERNDB, cu deosebirea ca este disponibila in culoarea argintie, alaturi de sistemul Multiflow si compresorul cu invertor digital. Daca un compresor conventional dispune de doar doua comenzi, unul cu inversor digital de la Samsung poate sa efectueze 5 cicluri, in functie de nivelurile de umiditate si sabloanele de utilizare.

Datorita acestei caracteristici, va puteti bucura de o temperatura constanta, dar si de durabilitate crescuta, insa nivelul de zgomot produs este redus. In plus, este oferita o garantie de 10 ani, iar raftul cu glisare usoara, care este construit pe balamele glisante, va permite sa aveti acces cu usurinta si la alimentele care sunt depozitate in spatele frigiderului.

Congelatorul este, de asemenea, conceput special pentru a raspunde necesitatilor dumneavoastra, deoarece dispune de o deschidere completa, pentru a putea organiza si scoate cu usurinta alimentele. Spatiu va fi utilizat eficient si cu toate ca frigiderului se deschide doar la 90 de grade, compartimentul se poate deschide complet.

Samsung RB31FERNDSA

Mai mult decat atat, raftul mare amplasat pe usa frigiderului este mai adanc decat cel al frigiderelor conventionale, astfel incat se pot depozita recipiente mai mari pe usa. In partea superioara dispune de un LED care ilumineaza interiorul intregului frigider, pentru o vizibilitate crescut a alimentelor.

Bineinteles, iubitorii tehnologiei No Frost nu vor fi dezamagiti de combina frigorifica Samsung RB31FERNDSA, deoarece se afla printre specificatiile tehnice de care dispune. Astfel, alimentele se vor pastra la o temperatura optima, fara sa fie afectate de formarea ghetei sau a zapezii. Totul pentru o pastrare corespunzatoare a alimentelor.

Frigiderul dispune de 3 rafturi de sticla, 4 suporturi pe usa si un compartiment pentru legume si fructe. Congelatorul dispune de tava pentru gheata si 3 compartimente. Exista un suport pentru oua, iar sistemul de avertizare pentru usa deschisa este potrivit pentru a va impiedica sa uitati usa deschisa a frigiderului.

Usa este cu deschidere pe dreapta si cu maner incorporat, iar volumul total net este de 310 litri, avand un volum net al frigiderului de 212 litri si un volum net al congelatorului de 98 litri. Cu siguranta, acesta este un spatiu suficient pentru a depozita alimentele.

In situatia in aceasta combina frigorifica v-a starnit interesul, puteti afla pretul actualizat si o descriere completa prin accesarea bannerului de mai jos.

banner 3

  • Tip aparat: Combina frigorifica
  • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
  • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
  • Volum net total (l): 310
  • Afisaj: LED
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Volum net congelator (l): 98
  • Volum net frigider (l): 212Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J