Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nikon COOLPIX L320 – fotografii clare la un pret bun!

Nikon COOLPIX L320Detin un astfel de aparat de cateva luni, l-am teastat atat pe zi cat si pe noapte, la munte, la mare si nu in ultimul rand la petreceri. O sa ramai uimit, dar daca stii sa ii setezi modul scena vei face fotografii ca un profesionist, nu iti trebuie neaparat DSLR ca sa faci fotografii clare, iti trebuie doar acest model de aparat foto si treaba este ca si rezolvata.


Nikon COOLPIX L320 este cireasa de pe tort la aparatele foto compacte, mai jos v-am atasat o poza facuta de la 7-8 metri, asta ca sa vedeti cat de clare sunt fotografiile chiar daca sunt facute cu zoom. Clar nu se poate compara cu un DSLR insa daca ai DSLR si nu stii sa-l setezi sa faca aceste fotografii iti vei lua o mare teapa.

Ca idee, Nikon COOLPIX L320 este un aparat foto ce poate sa faca fotografii la o rezolutie de 16 Mpx, mai mult de atat avem functia de filmare HD, iar in plus de asta, fotografiile sun procesate de catre procesorul de imagine EXPEED C2.

DSCN2654
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J