Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nikon DSLR D5200: Afla unde este cel mai mic pret!

Aparat foto DSLR Nikon D5200Nikon DSLR D5200 este un aparat foto exceptional ce se adreseaza deopotriva atat incepatorilor cat si celor mai avansati in arta fotografiei.

Acest aparat foto dispune de un senzor CMOS ce are o rezolutie impresionanta – de 24,1 MP. Astfel veti avea parte cu siguranta de niste fotografii superbe, la o rezolutie maxima de 6000 x 4000 pixeli. De asemenea, in modul video rezolutia e una Full HD, deci puteti sa il folositi cu incredere si pe post de camera video.

OFERTA: Aparat foto DSLR Nikon D5200, 24.1Mp – cel mai mic pret
Ecranul tip LCD are o rezolutie de 3 inci – suficient pentru a vedea instantaneu, in format digital, pozele pe care tocmai le-ati facut. Totodata acest aparat dipune de o focalizare in 39 de puncte si beneficiaza de tehnologia EXPEED 3 – un sistem foarte ingenios de procesare a imaginii.

De acum inainte nu trebuie sa va mai faceti griji ca ati pierdut un cadru fiindca cu Nikon D5200 puteti surprinde pana la cinci cadre pe secunda. Plus ca aveti la dispozitie si 16 moduri de scena – fiecare cu caracteristicile sale.

In ceea ce priveste dimensiunile, D5200 sta destul de bine pentru o camera foto din clasa sa. Vorbim in acest sens de o lungime de 129 mm, o latime de 78 mm si o grosime de 98 mm. Totodata aparatul cantareste 555 grame.

Daca il comandati acum o sa primit bonus si un card de memorie de 16 Gb – Clasa 4 si plus de asta o sa primiti un Cusr de introducere in fotografie, un curs foarte bun pentru cei care doresc sa dezluseasca misterele camerelor de fotografiat.

Acestea fiind zise noi va recomandam acest model, iar despre raportul calitate preti nici nu se mai poate discuta. Daca aveti un buget mai mare puteti opta pentru modelul D7000, un model care este imbatabil pe nisa DSLR.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J