Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Noile desktop-uri de la HP: Pavilion 300-020 Mini si Stream Mini

Deşi laptop-urile au câştigat tot mai mult teren pe piaţa computerelor din ultimii ani datorită formei compacte şi perfomanţei similare desktop-urilor, se pare că HP doreşte să revoluţioneze vechile PC-uri. Lansate de curând, noile computere din linia Pavilion Mini şi Stream Mini merită atenţia noastră datorită formei minuscule, care nu seamănă deloc cu forma cunoscutelor desktop-uri, dar şi preţurilor accesibile.

Devansate de smart Tv-uri şi console, tradiţionalele computere, pe care cu toţii le-am utilizat la un moment dat, au devenit tot mai puţin interesante pentru public, iar Mac Mini de la Apple este singurul desktop care a mai strânit interesul utilizatorilor.

Iată că HP consideră că desktop-urile încă mai pot avea succes, mai ales dacă forma acestora este extrem de compactă. Astfel, acest computer pentru birou îşi vă găsi cu siguranţă locul în multe dintre casele sau birourile noastre, pe lângă laptop-uri.

Pavilion 300-020 Mini este dotat cu un procesor Intel Celeron sau Pentium CPU, dar poate fi configurat cu unul Intel Core, mai perfomant. Carcasa are o dimensiune de 5.7 inci şi o grosime de doar 2 inci, fiind manufacturată din plastic şi cântărind doar 725 de grame.

hp-minis
Micul computer de birou beneficiază de 500 GB memorie, un hard drive de 7200 rpm, 4 GB memorie RAM, 2 mufe USB în partea fronală şi alte 2 în spate, cablu HDMI şi DisplayPort, audio şi Ethernet.

Celălalt computer din gamă, Stream Mini, reprezintă varinata low cost a Pavilion Mini. Desktop-ul a fost proiectat cu scopul declarat de a ieşi din tipare şi, la fel ca predecesorul său, laptop-ul Stream 11, hard drive-ul este unul departe de a fi tradiţional. Procesorul este un Intel Celeron destul de slab însă, iar memoria RAM este de doar 2 GB. În rest, micul Stream Mini are toate caracterisicile deţinute şi de Pavilion 300-020.

Ambele sunt disponibile în Statele Unite începând cu 14 ianuarie. Pavilion va costa 319 dolari, iar Stream Mini doar 179 dolari, urmând ca, în curând, să fie disponibile pentru vânzare şi în Europa.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J