Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nokia 207: Pret, detalii, caracteristici si baterie !

Nokia-207Ei bine, Nokia 207 a fost lansat in cursul zile de astazi 03.07.2013, un telefon de la care avem foarte multe asteptari. Producatorii Finlandezi se lauda cu bateria care este capabila sa tina pana la 33 de zile, nu stiu cat adevar este dar in mod cert au creat telefoane pentru cei care vorbesc foarte mult timp la telefon si nu au timp sa-l incarce. De asemenea telefonul acesta o sa-l vedem la foarte multe firme, cei care confirma comenzile cu siguranta sefii lor o sa le achzitioneze modelul 207 de la Nokia.

—- OFERTA de telefoane NOKIA cu pret special !!!—-

Nokia 207 vine cu un design clasic, un design plin de culoare care se va imbina perfect cu cerintele utilizatorului, mai mult de atat o sa vina cu 3.5G pentru o navigare cat mai rapida pe internet, o sa fie rezistent la praf si la zgarieturi, exact un telefon de care ai nevoie atunci cand te lasa bateria smartphone-ului.

Nu este un model deosebit, aplicatiile sunt clasice, insa punctul forte este bateria care tine 33 de zile, nu este un telefon scump, din cate am inteles nu o sa coste mai mult de 50 euro.

“Nokia 207 si Nokia 208 sunt create pentru oameni care apreciaza un telefon clasic si tastatura traditionala dar vor sa beneficieze si de experiente de tip smartphone, precum accesarea internetului si a retelelor de socializare”, a declarat Timo Toikkanen, Executive Vice President, Mobile Phones, Nokia.

http://www.youtube.com/watch?v=fcDJ3cBRLUM
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J