Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nokia C2-06, Dual SIM: Pret, specificatii, baterie si pareri!

Telefon mobil Nokia C2-06Compani Finlandeza  se lauda cu modelul Nokia C2-06, care este unul dintre cele mai cautate telefoane mobile Nokia cu dual-sim. Cel mai mare avantaj al acestui telefon este pretul sau in comparatie cu functiile pe care le detine . Telefonul Nokia C2-06 reactioneaza foarte bine la conexiunea cu un pc,nu dispune de wireless dar se comporta acceptabil pe internet .


GPS-ul acestui telefon se foloseste de triangulatia celulelor gsm pentru a localiza pozitia acestuia,ceea ce este un dezavantaj enorm si un + de asteptare . El nu dispune de un modul gps fizic , de aceea este nevoie de trafic de date. Hartile pe care le accepta GPS-ul sunt doar cele care pe puteti descarca de pe Ovi.
Dimensiunea telefonului estede 51 x 103 iar grosimea lui de 17 . Greutatea este destul de mica, avand 118 grame.Ca si dispaly acest telefon este foarte mic,undeva pe la 2,6 inchi dar cu ajutorul rezolutiei de 240 x 320 pixeli imaginea se vede un pic mai bine .

Daca stam sa analizam atent toate aspectele acestui telefon cum ar fi avantajul de dual-sim,unui GPS functionabil ,dimensiunile reduse si aspectul personalizat ,efortul producatorilor de a face rezolutia cat mai mare pentru a acoperi lipsa unui display mai mare , o sa ajungem la concluzia ca pretul pe care il are de 400 lei este unul foarte corect pentru client.

Singurul lucru care ii face pe clienti sa nu aleaga acest telefon este lipsa unei varietati de aplicati. Sa speram ca pe viitor Nokia o sa satisfaca mai bine nevoile clientilor atat in domeniu de procesoare performante cat si a rezolutiei .
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J