Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Nokia e51: Telefonul este clasic…dar inca este cautat!

Nokia E51Cine nu-si aduce aminte de legendarul Nokia e51, un telefon care il doreau multi la vremea aceea insa nu multi si l-au permis. Un telefon care acum il gasim pe okazii la un pret de 200-250 de lei.

Telefonul a fost lansat in 2007, la vremea aceea s-a incadrat perfect in cerintele utilizatorilor, avea cateva functii si era atat de fiabil incat nu puteai sa nu te gandesti la el.

Telefonul are 3G, wiFi si foloseste ca sistem de operare Symbian OS 9.2, Series 60 v3.1 UI, iar cu acesta puteam sa citim PDF-uri, putem deschide fisier OFFICE, putem sa folosim messenger instant si puteam sa il folosim ca GPS. Atunci era ceva incredibil, acum este ceva normal sa ai pe smartphone-ul tau asemenea functii.

Vremurile au trecut si telefoanele sunt din ce in ce mai performante, gasim functii de ne ne gandeam niciodata ca o sa fie, dar totusi parca nu ne sta rau sa avem si un telefon care sa ne tina bateria o saptamana si sa nu avem grija ca daca il scapam nu se face praf.

Nokia e51 a fost si este unul din cele mai fiabile telefoane de la compania Finlandeza, daca vrei sa iti cumperi acest model nu ezita pentru ca merita cu siguranta.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J