Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

NOU! Samsung RSA1ZTSL1: Frigider Side by side Full No Frost !

Pastrarea temporara a alimentelor la o temperatura optima este importanta pentru fiecare dintre noi, motiv pentru care frigiderul Samsung RSA1ZTSL1 se remarca atat prin tehnologia No Frost, prin care mentine alimentele intr-o stare buna fara sa acumuleze gheata, cat si prin volumul mare. Astfel, este suficient de incapator, avand un volum al congelatorului de 144 litri si al frigiderului de 343 litri.

Datorita spatiului pe care il ofera, este potrivit atat pentru a depozita alimentele consumate in mod normal, cat si pentru situatiile mai speciale, atunci cand gazduiti musafiri si faceti mai multe cumparaturi. De asemenea, frigiderul Samsung RSA1ZTSL1 se remarca si prin design, astfel incat usa acestuia prezinta un spatiu foarte mic intre deschideri si este uniforma.

Cu ajutorul manerului lung, doar prin tragerea si prinderea acestuia, va puteti bucura de bauturile si gustarile pastrate in raftul usii, insa fara sa deschideti usa, ceea ce permite ecomisirea de energie. Astfel, nu veti mai irosi energie, prin pierderea aerului rece din compartimentul frigiderului, de fiecare data cand doriti sa serviti o mica gustare sau o bautura.Samsung RSA1ZTSL1 pret si review

Totodata, la frigiderul Samsung RSA1ZTSL1 veti gasi extrem de util raftul pentru vin, prin care vinul preferat va fi pastrat in siguranta si la temperatura dorita. De asemenea, dispune de un mic raft special creat pentru a depozita micile deserturi preferate, pentru a fi mai usor de gasit. O alta caracteristica aparte a frigiderului Samsung RSA1ZTSL1 consta in separarea in doua sertare a compartimentului frigider si a congelatorului, pentru  a separa diferite tipuri de alimente si a evita ca obiectele mici sa fie amestecate.

Functiile tehnice va permit o utilizare la maximum a frigiderului, iar debitul multiplu asigura mentinerea in stare proaspata a alimentelor pentru o lunga perioada de timp, deoarece aerul de racire circula prin mai multe orificii, la fiecare raft de care dispune frigiderul. In plus, pentru a gasi mai usor alimentele, este prevazut cu iluminare LED alb, atat compartimentul frigiderului, cat si al congelatorului.

Cat despre aspectul frigiderului Samsung RSA1ZTSL1, acesta se incadreaza perfect in bucatarie, deoarece dispune de o forma patrata si balamale acoperite.

  • Tip aparat: Side by side
  • Sistem de racire frigider NO FROST: Da
  • Sistem de racire congelator NO FROST: Da
  • Volum net total (l): 484
  • Afisaj: LED
  • Clasa de eficienta energetica: A+
  • Volum net congelator (l): 144
  • Volum net frigider (l): 340

Pentru a afla caracteristicile complete ale produsului, cat si pentru a afla pretul actualizat, accesati bannerul urmator.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J