Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Noua interfaţă Gmail

Toamna ne aduce o nouă interfaţă a gmail-ului de toate zilele şi nu este vorba doar de un nou design, ci de îmbunătăţiri care poate unora li se vor părea destul de confuze, dacă nu chiar ciudate. Ideea este că noul gmail de la Google este diferit, interfaţa reîmprospătată nu este obligatorie, ceea ce este un lucru bun pentru că va dura ceva până când ne vom obişnui cu schimbările.

Echipa Google consideră că Inbox-ul este viitorul serviciului de Gmail şi ne aduce noi trăsături, total diferite de cele cu care eram obişnuiţi. Noul Inbox prezintă utilizatorului o listă cu tot ceea ce are pe cont şi sortează ceea ce este important.

Screen-Shot-2014-10-24-at-01.53.21

Disponibil pe Web, IOS şi Android, folosirea Google Inbox este pentru moment opţională, pe bază de invitaţie, iar cei care doresc upgradarea trebie să trimită un e-mail la adresa inbox@google.com. Printre trăsăturile cele mai importante ale Inbox-ului se numără:

-gruparea e-mailurilor pe categorii, câteva standard, iar restul pot fi personalizate.

-mesajele au ataşate opţiunea Snooze, pentru cazul în care utilizatorul doreşte să le citească sau să le trimită mai târziu.

in post

-un buton de navigare este amplasat în partea dreaptă de jos a ecranului pentru accesul rapid la o serie de acţiuni.

-evidenţiază anumite părţi din mesajele personale şi le adaugă conţinut online.

-mesajele nu mai sunt listate în ordine cronologică, ci sunt grupate în funcţie de informaţie.

-accesarea unui mesaj indvidual duce la extinderea Inbox-ului şi nu la deschiderea unei noi ferestre.

-mesajele arhivate sunt grupate în checkbox, iar e-mailurile categorizate sunt împărţite pe câteva grupuri default precum călătorii, financiar sau cumpărături.

Gmail Inbox este mai uşor de folosit pe Web, cel puţin până vă familiarizaţi cu noul algoritm de utilizare. Cu siguranţă vi se va părea diferit faţă de varianta actuală de Gmail, dar, cu timpul, probabil că schimbările gândite de Google vor părea necesare şi fireşti.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J