Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

OFERTA: Tableta Lenovo IdeaPad Miix 2 cu procesor Intel® AtomTM Z3740 – review si pret !

lenovo-miix-2

In cele ce urmeaza o sa va prezentam un produs de o calitate exceptionala care se ridica la cele mai inalte standarde de functionare, acesta fiind tableta Lenovo Idea-Pad Miix 2.

Acest dispozitiv are diagonala de 8 inch si este capabil de a reda culorile vivide, oferind chiar si posibilitatea vizualizarii dintr-un unghi de pana la 180 de grade datorita tehnologiei IPS FULL HD.

Ce e de-a dreptul remarcabil la aceasta tableta, fapt care ma obliga sa va recomand sa o achizitionati, este dotarea cu un procesor foarte puternic de tip Intel Atom Z3740 cu o frecventa de 1.33 GHz. Acesta va ofera posibilitatea de a naviga fara nici o grija la viteze foarte mari si deasemenea vizionarea de continut video la cel mai inalt nivel.


Pentru a nu pierde nimic din ceea ce este important, spre exemplu amintirile dumneavoastra, cum ar fi poze sau filmulete, beneficiati la acest dispozitiv de o memorie flash integrata de 64 GB si de o memorie interna de tip DDR3 cu o capacitate de peste 2 GB.

Tableta Lenova Idea-Pad Miix 2 este inzestrata cu o camera foto/video de 5megapixeli pentru a capta imaginile in parametrii reali, dar si de o camera web incorporata in fata de 2 megapixeli cu ajutorul careia veti putea intra chiar si in videoconferinte cu prietenii sau asociatii dumneavoastra.

In ceea ce priveste conexiunea la internet o puteti face foarte simplu, rapid si usor cu ajutorul modulului Wi-Fi 802.11 b/g/n. Astfel va puteti bucura in voie de navigarea in lumea virtuala, de vizualizarea filmelor online, fara teama de intrerupere atata timp ca furnizorul serviciului de internet functioneaza la parametrii normali.

Cum oricare dintre noi avem unele mici secrete sau poate informatii pe care nu le vrem dezvaluite si altora, producatorul acestei tablete ne ofera o aplicatie de nota zece pentru securizarea informatiilor. Aplicatia despre care discutam aici se numeste VeryFace si prin intermediul acestei tehnologii de ultima generatie va puteti parola fisierele, iar parola de accces nu este alta decat fata ta care va fi scanata si recunoscuta printr-un program de recunoastere faciala cu ajutorul camerei web.

Sistemul de operare inclus la tableta Lenovo Idea-Pad este Microsoft Office Home&Student 2013 dar acesta poate fi actualizat la Microsoft Windows 8.1. Cat priveste bateria acestei tablete, ea este cu o singura celula dar are o durata de lucru foarte mare.

Lenovo Idea-Pad Miix 2 este construita la dimensiunile standard (WxDxH) de 215x132x7.6 milimetri si are o greutate de 350 grame.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J