Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Overmax Vertis 2210 Easy, un nou telefon simplu si util

Overmax Vertis 2210 Easy este un nou telefon accesibil dedicat celor simpli, fiind foarte usor de folosit.

“Vertis 2210 Easy, intuitiv si extrem de usor de folosit este un telefon pentru acei care apreciaza solutii functionale si accesibile. Display-ul mare colorat, tastele, camera, contactele foto si caracteristicile suplimentare utile, precum butonul SOS sau lanterna fac utilizarea acestui dispozitiv si mai placuta. Vertis 2210 Easy – pastrarea legaturii cu prietenii si rudele nu a fost niciodata mai simpla!”Overmax Vertis 2210 Easy

Telefonul Overmax Vertis 2210 Easy are un ecran TFT de 2,2 inch la o rezolutie de 220 x 176 pixeli, buton special pentru S.O.S. (cu stocare de pana la 5 contacte), lanterna cu LED si buton special, camera principala VGA de 0,3 MP, dimensiunile 121 x 58 x 12,8 milimetri si o greutate de doar 85 de grame.

“Vertis 2210 Easy se descurca excelent in orice situatie. Caracteristica SOS, care necesita doar un singur buton, va permite sa efectuati apeluri de urgenta (la 5 numere selectate), sa informeze membrii familiei sau sa sune la ambulanta.”

Overmax Vertis 2210 Easy (2)

Vertis 2210 Easy vine cu un CPU MT6261M, 32 MB de memorie RAM, 24 MB spatiu de stocare (cu extindere prin card microSD de pana la 32 GB) si sistem de operare Nucleus OS. Smartphone-ul include Bluetooth, radio FM, 1x port MicroUSB, 1x port audio Mini Jack si o baterie de 1000 mAh cu statie de andocare, care permite incarcarea rapida prin apelare fara sa fie conectat cablul de alimentare.Overmax Vertis 2210 Easy (3)“Cu Vertis 2210 Easy nu trebuie sa iti faci grija ca telefonul “va muri” in timpul unei convorbiri. Bateria durabila ofera mult timp de vorbire, in timp ce statia de andocare, atasata in cutia produsului, permite o incarcare usoara si rapida a telefonului. Vertis 2210 Easy este de asemenea echipat cu o camera, oferind posibilitatea de a face fotografii pentru contactele foto dar si pentru a capta minunatele momente alaturi de familie. Vertis 2210 Easy este un telefon pentru care nu va trebui sa va faceti griji. Special pentru dumneavoastra am extins perioada garantiei la 36 de luni!”
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J