Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Panasonic Viera TX-32AS600E: pret, detalii, review si caracteristici!

Japonezii de la Panasonic sau mai gandit si ei sa faca televizoare, astfel astazi prezentam modelul Viera TX-32AS600E, un televizor care se remarca atat prin caracteristici dar si prin pretul extrem de scazut, sa nu mai zicem de fiabilitatea produselor de la Panasonic care nici nu se pune la indoiala.

Panasonic Viera TX-32AS600E este un SMART LED ce vine cu o diagonala de 80 cm si cu o rezolutie FULL HD, face parte din gama televizoarelor lansate in 2014 si vine cu cateva caracteristici care pun in evidenta claritatea si contrastul display-ului.

Interesant este faptul ca este un SMART TV, asta inseamna ca avem internet prin WiFi si o multime de aplicatii, de asemenea putem extinde numarul de aplicatii prin programul oferit de  Panasonic, ne putem bucura de retelele de socializare, putem vedea filme si putem partaja continut de la distanta cu ajutorul telefonului mobil.

Tinand cont ca vreau sa il achizitionez in urmatoarea perioada, e clar ca m-am interesat de fiecare caracteristica a lui, iar ce m-a impresionat este faptul ca vine si cu procesor DUAL CORE, astfel avem viteza atat in deschiderea aplicatiilor cat si in redarea continutului la filmele FULL HD, cu siguranta o sa vedem diferenta in filmele cu multe efecte, cand cadrele se schimba la fiecare secunda.

Panasonic Viera TX-32AS600E, 80cm, Full HD

Display-ul este unul cat se poate de ok, cum spuneam si mai sus avem o rezolutie FULL HD, la care mai putem adauga caracteristicile superioare 100 Hz, High Contrast, Content Optimiser si Clear Panel, plus de asta avem un unghi de vizibilitate de 178 grade, asptectul imaginii find clasic de 16:9, ca orice televizor wide.

Fiind un LED avem un consum foarte mic de energie electrica, 44 W cred ca este cireasa de pe tort atunci cand vine vorba de o diagonala de 80 cm.

Calitatea sunetului este exceptionala pentru ca avem o putere de 2×10 W si in plus avem caracteristicile superioare Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Digital Out si V-Audio Surround, toate acestea fac ca televizorul Panasonic Viera TX-32AS600E sa se auda perfect

  • 3D: Nu
  • Tehnologie: LED
  • Smart TV: Da
  • Gama: 2014
  • Diagonala ecran (cm): 80
  • Calitate imagine: Full HD
  • Aspect imagine: 16:9
  • Rezolutie: 1920 x 1080

De asemenea sunt incantat de conectivitatea lui, avem 3 porturi HDMi, astfel imi pot conecta atat laptopul cat si PS3-ul cu Blue Ray player-ul.

Un singur dezavantaj il prezinta lipsa tehnologiei 3D, insa nu sunt un fan al acestor filme, mai ales ca nu prea gasesti filme 3D, plus de asta nu avem nici o televiziune in acest format.

Pentru mai multe informatii si pareri, plus pareri ale clientilor care au achizitionat acest produs, accesati banner-ul “verica pretul actualizat”.
banner 3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J