Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Pasionat de gaming? Cateva sfaturi pentru a te putea juca acasa in liniste

Sa ne intelegem de la inceput: daca esti pasionat de gaming, nu iti poti transforma casa intr-o sala de jocuri. Ce poti face, insa, este sa iti creezi un spatiu in care sa te poti juca in voie.

Cand locuiesti singur, iti poti crea acest spatiu in orice camera, fara limitari. In schimb, cand locuiesti cu cineva, iubita, sotie, parinti sau colegi de apartament, devine mai dificil pentru ca trebuie sa te adaptezi si la nevoile lor.

De exemplu, atunci cand ocupi sufrageria, sambata, jucandu-te 4 ore, co-locatarul tau nu va putea folosi camera deloc. Daca apartamentul este nedecomandat, va fi destul de neplacut pentru cineva precum iubita ta sa stea in casa cat timp tu esti absorbit de joc.

Ca sa eviti conflicte pe motiv ca nu iti pasa de cei cu care locuiesti, cand tu de fapt vrei doar sa te joci, iti propun sa citesti in continuare 3 solutii pentru a te bucura de pasiunea ta in liniste, acasa.

1. Fa-ti coltul tau de rai

Fa in asa fel incat biroul tau sa nu fie singurul din casa. Daca mai locuiesti cu cineva care lucreaza in mediul digital (specialist in online marketing, web designer, etc.), asigura-te ca aveti amandoi cate un birou, in camere separate.

Un al doilea aspect de care trebuie sa tii cont este confortul tau. Iti poti pune chiar si o canapea de piele care sa innobileze camera in care stai daca ai rezolvat separarea de care vorbeam mai sus!

Iti recomand sa stai comod, intr-un scaun de gaming, care sa iti permita sa te lasi pe spate cand ai nevoie, sa iti sustina bratele si sa iti permita sa stai intr-o pozitie corecta cu coloana.

2. Negociaza-ti timpul de jucat

Daca stii ca ai nevoie sa te joci cateva ore pe saptamana, asigura-te ca ai o discutie cu co-locatarul. Sa presupunem ca locuiesti cu iubita. In acest caz, e recomandat sa ii spui ca ai nevoie de timp si spatiu sa te joci si ca ar fi mai bine pentru ea daca si-ar folosi timpul in care tu te joci facand altecva.

Daca ti se pare dificil sa ceri ce ai nevoie, o poti ajuta sa gaseasca o activitate care o va face pe ea sa se simta bine. Iti recomand sa fii atent la ce ii place ei si sa o incurajezi sa isi urmeze pasiunea. O solutie alternativa este sa ii oferi un voucher cadou la un salon de masaj, la SPA sau chiar la un salon de cosmetica unde se poate rasfata cu o manichiura fancy.

Fii atent, insa, la respectarea timpului negociat. Daca prelungesti durata de timp pe care ai propus-o, vei incalca limitele personale ale celor dragi si va trebui sa procesezi nemultumirile pe care ei le au fata de tine.

3. Decoreaza camera in care te joci

Pe langa biroul cu scaun de gaming, asigura-te ca ai in camera elemente de decor care ii dau un aspect placut. Gandeste-te ca trebuie sa echilibrezi aspectul tehnologic si greoi al cablurilor si device-urilor de pe birou cu elemente mai feminine.

Cateva obiecte pe care le poti achizitiona ar fi un covor moale, care te face se te simti bine instantaneu daca stai descult pe el, lampi de citit amplasate langa canapea, o planta si o perdea care sa permita soarelui sa lumineze placut camera. Ii poti cere ajutor iubitei; va fi foarte bucuroasa sa isi aduca contributia feminina intr-o camera masculina.

In final, sper ca solutiile prezentate sa te ajute sa te bucuri mai mult de pasiunea ta. Nu uita ca e nevoie sa comunici de ce e important pentru tine, sa ai timp si spatiu pentru a face ce iti place. Negociaza, asculta si apoi bucura-te de gaming!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J