Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare Healthy White HX6731/02

Un zâmbet frumos necesită o îngrijire permanentă, iar sfatul oricărui medic stomatolog este ca periajul dinţilor să fie cât mai riguros şi de cel puţin 2 ori pe zi. Dacă vă gândeaţi că periuţele electrice sunt făcute pentru leneşi sau sunt doar o invenţie modernă care nu îmbunătăţeşte cu nimic rutina igienei dentare, ei bine lucrurile nu stau chiar aşa.

În primul rând periuţele electrice nu sunt o invenţie a ultimilor ani, ele au fost create în 1939, iar beneficiile pe care le aduc sunt substanţiale. Aceste periuţe oferă un periaj mai eficient decât cel manual, indiferent de durata acestuia, acoperă suprafeţe dentare mai mari şi realizează un periaj corect, fără un efort deosebit.

Dacă doriţi să vă schimbaţi periuţa de dinţi, atunci periuţa electrică Philips Sonicare se va dovedi o alegere excelentă, o astfel de periuţă efectuând în două minute mai multe perieri decât o periuţă manuală într-o lună. Sonicare foloseşte o tehnologie specială, care constă într-o combinaţie de mişcări de înaltă frecvenţă şi amplitudine ale perilor din capul de periere.

in post

Periuţă de dinţi electrică Philips Sonicare Healthy White HX6731/02

Philips Sonicare are 3 moduri de curăţare: Clean, Senzitive şi Clean and White. Utilizate în mod regulat, aceste programe ajută la îndepărtarea petelor de pe dinţi în maximum două săptămâni de la utilizare. Programul Quadpacer încurajează perierea atentă a fiecărei zone dentare, iar Smartimer cronometrează durata periajului.

Sonicare asigură o curăţare superioară a dinţilor prin determinarea fluidelor să pătrundă între dinţi şi oferă în acelaşi timp o experienţă de periere personalizată, prin programe speciale care vă ajută să vă formaţi o igienă dentară corespunzătoare. Periuţa este extrem de uşor de utilizat, capetele de periere se aplică rapid, design-ul este subţire şi ergonomic, mânerul de cauciuc permite o manevrare uşoară, iar gâtul înclinat al capului de periere este special conceput pentru a pătrunde în zonele din spatele cavităţii bucale.

Periuţa are un încărcător  tensiune multiplă şi costă 530 lei. Deşi preţul este mult mai mare faţă de cel al unei periuţe de dinţi manuale, în timp, veţi vedea, investiţia se va dovedi salutară pentru zâmbetul dumeavoastră.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J