Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Philips Fidelio B5, soundbar-ul wireless a castigat premiul EISA

Sistemul soundbar wireless Philips Fidelio B5, lansat oficial in Romania pe data de 7 mai 2015, a castigat premiul EISA (European Imaging and Sound Association) la categoria “European Home Theater Solution 2015-2016”. Philips Fidelio B5 este cel mai avansat soundbar de la Philips, fiind o solutie audio ideala pentru utilizatorii care vor un sistem cu design elegant si totodata o experienta audio de cinema.

“Sistemul surround wireless Philips Fidelio B5 este varianta premium a predecesorului sau HTL9100, cu boxe detasabile cu autonomie proprie, care se transforma cu usurinta, oricand doriti, dintr-un sistem stereo intr-unul multicanal. Reproiectate pentru portabilitate si cu o conexiune Bluetooth pentru flexibilitate la redarea muzicii, boxele laterale au acumulator intern cu autonomie de 10 ore care se incarca atunci cand sunt conectate la unitatea principala. Fidelio B5, cu boxele pozitionate in functie de preferinte si cu subwoofer-ul wireless, se comporta admirabil in toate situatiile, adaugand claritate si adancime muzicii, transmisiunilor TV si filmelor. Designul curbat si gama larga de conexiuni il fac usor de integrat in orice amenajare interioara.”, a declarat juriul EISA.Philips Fidelio B5

Soundbar-ul wireless Philips Fidelio B5 ofera un sunet excelent la vizionarea emisiunilor TV, dar si la filme, iar pentru utilizatorii care doresc o experienta completa de cinema cu sunet surround, compania s-a gandit si la acest lucru, oferind posibilitatea de a detasa boxele laterale si de a le pozitiona in spate. In plus, datorita unui algoritm de calibrare avansat, nu mai conteaza pozitionarea boxelor detasabile, deoarece, dupa plasarea lor in locul dorit si executarea algoritmului de calibrare a sistemului soundbar, acesta va asigura un sunet surround perfect echilibrat pentru orice setup.Philips Fidelio B5 (3)

Philips Fidelio B5 vine cu difuzoare performante de 3 inch si tweetere premium, redand un sunet echilibrat si dinamic, conectivitate wireless si tehnologiile Dolby Digital si Dolby Pro Logic II pentru o experienta surround captivanta. Sistemul soundbar wireless Philips Fidelio B5 este disponibil in Romania la un pret de 3699 lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J