Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

REVIEW: Aparat de tuns Philips HC5410/15 – pret si caracteristici !

In general cand prezinti un aparat de tuns nu poti zice prea multe despre el pentru ca toata lumea stie care este scopul lui, insa noile aparate de la philips parca au un plus, sa spunem ca avem cateva randuri sa zicem despre ele.

Astazi prezentam Philips HC5410/15, un aparat de tuns pe care l-am achizitionat in urma cu cateva zile si pot spune de la inceput ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. L-am comandat pentru ca este ieftin, chiar nu am stiut cat este de bun, insa acum nu-mi pare rau ca am ales noul Philips HC5410/15, un aparat de tuns care se incadreaza perfect in raportul calitate-pret (verifica noua oferta de pret).

Vreau sa precizez inca de la inceput ca aparatul Philips HC5410/15 face parte din produsle lansate de Philips la inceputul anului 2014, pot spune ca este unul din cele mai recente si bune aparate de tuns din acest moment.


Prin urmare, Philips HC5410/15 se remarca atat prin caracteristici, cat si prin design-ul extrem de futurist, se vede clar ca face parte din noua generatie lansata de Philips.

 

Cap de radere cu ascutire dubla si frecare redusa

Aici avem tehnologia DualCut care se potriveste oricarui tip de par. Daca ai un model vechi acasa, care sa spunem functioneaza din toate punctele de vedere, producatorul garanteaza ca taierea parului se face de 2 ori mai rapid si dupa cateva folosiri pot spune ca este adevarat.

 

 

Lame din otel cu ascutire automata pentru mai mult timp

Nu suntem nevoiti sa ascutim lamele pentru ca noul mecanism de la Philips face singur acest lucru. Cu siguranta cativa ani nu cred ca o sa am probleme cu lamele, mai ales ca la cat tund eu.

 

 

24 setari pentru lungime usor de selectat si blocat: 0,1 la 23 mm

Inalta precize de la Philips, asa pentru ca avem 24 de marimi, prima incepe de la 0,1 si se termina la 0,23, prin urmare avem 24 de setari de lungime.

 

 

Sistem de alimentare eficient pentru utilizare cu fir

Cablul de alimentare furnizeaza o putere constanta.

 

 

Lame cu eliberare rapida pentru curatare usoara

Pur si simplu demontati capul detasabil printr-un clic pentru eliberare rapida si spalarea lamelor.

 

 

Nu este necesara lubrifierea

Nu este necesara lubrifierea, pentru intretinere usoara si economisirea banilor dumneavoastra.

In principiu daca esti interesat sa-ti cumperi un aparat de tuns parul, incearca noul model: Aparat de tuns Philips HC5410/15, 0.5-23 mm, 24 Trepte, Lame lavabile, Negru/Argintiu  si beneficiezi de o grantie de 24 luni + transport gratuit si desfacerea coletului la livrare.
One thought on “REVIEW: Aparat de tuns Philips HC5410/15 – pret si caracteristici !

  1. Miruna

    Prietenului meu i-am facut cadou un astfel de aparat philips hc5410, este foarte incantat de el,il recomanda la prietenii sai.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J