Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Placa de indreptat parul Remington S5500: pret, review si caracteristici !

Astazi ne vom concentra atentia asupra unui produs de o foarte buna calitate, special construit pentru a fi cat mai usor de folosit. Este vorba despre placa de indreptat parul de la Remington, o placa exceptionala care merita sa o aveti si dumneavoastra, tinand cont si de faptul ca pretul acesteia este unul cat se poate de accesibil, de numai 144 RON (verifica noua oferta de pret pentru acest produs).

Pentru a va convinge de calitatile extraordinare ale acestui produs, vom prezenta, cat mai detaliat, toate caracteristicile de care dispune!

Aceasta placa de indreptat parul produsa de Remington este de culoare neagra si o veti primi impreuna cu o superba husa termorezistenta. Placa are un cablu cu lungimea de 1.8 metri si alimentarea acesteia se face la 220-240 volti.

Totul este facut in asa fel incat, placa de indreptat parul Remington, sa fie de cea mai buna calitate, ca dumneavoastra sa fiti tot timpul satisfacuti de performanta acesteia.

Remington S5500

Placa prezentata de noi este una ideala pentru persoanele ce au parul drept si nu numai, acesta trebuind doar disciplinat si coafat. Cu ajutorul placilor extra lungi, ce le primiti la achizitionare, aparatul de indreptat parul de la Remington, iti da posibilitatea de a-ti aranja suvite late de par chiar de la radacina. In acest fel va veti putea coafa impecabil in cel mai scurt timp posibil datorita calitatilor exceptionale ale acestui aparat.

Placa de indreptat parul Remington functioneaza la o temperatura maxima de 230 de grade, avand insa si optiunea de reglare manuala. Display-ul acestui produs este unul de tip LCD, iar acesta beneficiaza de un timp de incalzire foarte redus, de numai 15 secunde.

O caracteristica speciala pe care o intalnim la aceasta extraordinara placa de indreptat parul este reprezentata de invelisul ceramic de care dispune. Prin intermediul acestei functii deosebite veti avea parte de o alunecare de doua ori mai usoara si o rezistenta de trei ori mai mare decat la placile de indreptat parul obisnuite.

Dupa cum ati observat, totul este in asa fel construit pentru ca dumneavoastra sa aveti parte de cea mai placuta experienta de fiecare data cand veti folosi aceasta exceptionala placa de indreptat parul de la Remington!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J