Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Platforma magazine online

Sa vinzi produse on-line poate parea usor, insa nu la fel de usor este si sa o faci in mod eficient! Nu este suficient sa iti faci un magazin on-line si gata. Trebuie sa stii si cum sa atragi clientii si cum sa castigi capital de imagine. Sa vinzi eficient nu este chiar simplu! Poti gasi usor o platforma magazine online gata facuta si in cateva minute poti sa deschizi pravalia pentru clienti. Insa conteaza foarte mult si felul in care o faci!

Ca sa iti asiguri succesul unei astfel de afaceri este recomandat sa apelezi la ajutorul specialistilor in domeniu, care stiu cum sa optimizeze atat magazinul on-line, cat si felul in care isi desfasoara acesta activitatile specifice. Gomag te poate ajuta sa iti reinventezi magazinul on-line, astfel incat sa iti creasca simtitor volumul vanzarilor si implicit profitul. Echipa de la Gomag iti pune la dispozitie platforma magazine online, iar tu poti alege ce se potriveste cel mai bine cu afacerea ta. Primul si poate cel mai important pas este acela de a optimiza designul site-ului, astfel incat clientilor sa le fie usor sa il foloseasca, indiferent daca il acceseaza de pe un dispozitiv mobil sau de pe un computer. Paginile site-ului trebuie sa se incarce rapid, iar interfata sa fie prietenoasa si usor de utilizat de catre toti potentialii clienti.

Este recomandat sa alegeti cu grija felul in care va expuneti produsele, astfel incat acestea sa fie usor de gasit. De asemenea,tineti cont de faptul ca produsele care sunt insotite de o scurta descriere, precum si de precizarea anumitor caracteristici (tehnice, despre materialele utilizate, etc) se pare ca se vand mai bine. Puteti sa alegeti sa grupati marfa pe categorii si subcategorii, astfel incat clientii sa vada in acelasi timp mai multe produse similare. Nu uitati de promotii si reduceri! Acestea atrag si mai multi clienti, iar daca insistati pe fidelizarea clientilor deja existenti, va asigurati vanzarile pe termen lung.
black-friday-infografic-romania
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J