Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Playstation Move in Romania

Acest produs este unul dual , se poate folosi atat ca telecomanda cat si ca modul de navigare a meniului. Este dstinat evident jocurilor si pentru aputea fi folosit necesita si o camera  Playstation Eye care  va fi utilizata ca sistem de recunoastere, calibrare si senzor in acelasi timp.

Playstation Move foloseste o gama larga de senzori, acestia fiind o multitudine de giroscoape, de accelerometre, Z-Tracking si Visual Tracking. Adica cam tot ce ai nevoie pentru a folosi o consola de jocuri.

Dupa ce introduci camera in USB-ul consolei, si o pozitionezi ori deasupra televizorului, ori sub acesta, esti pregatit de joc. Apar insa probleme daca intre telecomanda si receptor sunt obstacole , insa daca se joaca pe lumina mai difuza sau chiar pe intuneric nu sunt probleme , deci in medie putem spune ca situatia este multumitoare.

In concluzie ramanem la minusurile datorate problemeleor cu vizibilitatea, sensibilitatea in navigarea meniului cat  despre  pozitionarea butoanelor de Start si Select, putem declara fara probleme ca Move este un succes. Modul in care acesta interactioneaza cu jocurile este deosebit de comod si foarte “ascultator”, mai mult, galeria este completata de titluri precum Socom 4, Killzone 3, TigerWoods 11 si multe altele, jocuri care se adreseaza publicului mai matur. Asteptam sa vedem cu ce ne mai uimesc producatorii de jocuri, dar din ceea ce am vazut pana acum posibilitatile acestui controller sunt practic nelimitate.

Multi spun ca nu este ceva foarte interesant si ca este distractiv aproximativ 30 de minute, dupa aceea totul e banal.

 

sursa: http://www.engadget.com/2010/09/01/playstation-move-review/
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J