Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Pro Evolution Soccer 2013 vine în toamnă cu o mulţime de noutăţi

Konami vrea să îi întreacă pe cei de la FIFA şi va lansa în această toamnă Pro Evolution Soccer 2013, un joc ce anunţă o grămadă de îmbunătăţiri de menire să revoluţioneze universul simulatoarelor sportive. Versiunea demo a PES 2013 a fost lansată deja pe data de 25 iulie, urmând ca varianta full să fie disponibilă gamerilor începând cu 4 octombrie, atunci când va avea loc lansarea oficială înAsia.

Konami l-a ales pe Cristiano Ronaldo, vedeta de la Real Madrid şi idolul unei întregi generaţii, drept imaginea PES 2013. De menţionat că varianta demo a impresionat deja multă lume, mai ales că a fost inspirată din evenimentele petrecute în cadrul Euro 2012.

ProAvctive All şi Player ID – principalele inovaţii

PES 2013 promite multe îmbunătăţiri faţă de versiunile anterioare. Astfel, Konami a redus viteza driblingurilor şi, ca element de noutate, a introdus posibilitatea de a crea faze rapide de un-doi.

Cea mai importantă îmbunătăţire este însă sistemul ProActive All. Acesta este un sistem de inteligenţă artificială dezvoltat de Konami special pentru PES 2013, cu scopul de a face mişcările jucătorilor să pară cât mai naturale iar jocul să devină astfel, implicit, mai realist.

De asemenea, prin Player ID, PES 2013 va pune în valoare calităţile specifice ale fiecărui jucător, atribute ce se vor simţi din plin atunci când respectivul fotbalist va evolua pe teren.

Rezumând, putem spune că Pro Evolution Soccer 2013 se anunţă a fi mai spectaculos şi mai realist ca niciodată, graţie inovaţiilor de la Konami, însă rămâne de văzut dacă va putea să se ridice şi deasupra rivalilor de la FIFA.

Chiar dacă trailerele şi varianta demo arată spectaculos, gamerii aşteaptă cu nerăbdare toamna acestui an pentru a se convinge cu adevărat – când PES 2013 va fi lansat în variantele pentru PS, PC, Xbox, PSP şi Nintendo.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J