Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Proiectoare LED

Proiectoarele reprezinta o metoda excelenta de a ilumina spatiile exterioare, gradinile sau parcurile, deoarece, prin felul in care sunt concepute, acestea asigura lumina suficienta, precum si o dispersie a acesteia in unghi de 120o in zonele dorite. Veti economisi energie si veti asigura un iluminat optim daca optati pentru proiectoare LED. Acestea folosesc cele mai noi tehnologii de iluminare cu LED, consumand putina energie si avand o putere sporita de a ilumina spatiile exterioare.

Daca nu doriti ca proiectoarele sa lumineze in permanenta, puteti sa optati pentru proiectoare LED cu senzor de miscare. In acest mod veti economisi si mai multa energie, deoarece acestea se vor aprinde numai in momentul in care detecteaza miscare in aria de acoperire a senzorului. In cazul in care aveti animale de companie care circula prin curte sau in spatiul pe care doriti sa il iluminati, trebuie sa luati in calcul faptul ca acestea vor declansa lumina ori de cate ori se vor misca in apropierea proiectoarelor.

Proiectoarele cu LED cu senzor de miscare sunt foarte indicate si pentru montajul in fata usii de la intrare sau in fata portii. In acest mod veti putea sa aveti lumina cand sositi acasa si va cautati cheile sau in momentul in care suna cineva la sonerie.

Pe site-ul Magazin-leduri.ro veti gasi mai multe modele de proiectoare LED, cu sau fara senzor de miscare, la preturi foarte avantajoase. Proiectoarele de exterior sunt foarte rezistente la intemperii si sunt foarte usor de instalat in diferite locatii: fatade de cladiri, foisoare de gradina, stalpi de gard, piete, gradini, alei, etc. De asemenea, puteti folosi proiectoarele de exterior si in scop decorativ. Montate si orientate in mod specific, acestea pot ilumina intreaga fatada a unei cladiri, a unui monument, etc. sau pot scoate in evidenta o anumita zona asupra careia doriti sa atrageti atentia. Proiectoarele pe care le gasiti pe site-ul mai sus amintit au puteri diferite, asigurand grade diferite de luminozitate. Unele dintre proiectoare au leduri cu lumina alba rece, care este mai puternica, iar altele au leduri ce emana lumina alba calda, ce asigura un iluminat eficient, fara insa a deranja ochii.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J