Search
Cele mai recente stiri it si noutati din lumea software si hardware, zona iti ofera informatii despre jocuri, seo, tehnologie, web design. Vino in lumea noastra IT, Zona IT

Proiectul Half-Life: Black Mesa continuă

Deşi mulţi credeau că proiectul Half – Life: Black Mesa a fost abandonat, ei bine s-au înşelat, realizatorii de MOD-uri care s-au unit pentru a readuce vechiul Half-Life la cerinţele grafice actuale făcând publice şi primele capturi video.

Lansat în 1998 în versiunea pentru PC, Half Life a devenit unul dintre cele mai populare jocuri tip shooter din toate timpurile. Încă de la apariţia sa, jocul s-a bucurat de foarte multe aprecieri, revista PC Gamer atribuindu-i în noiembrie 1998, octombrie 2001 şi aprilie 2005 titlul de “cel mai bun joc pe calculator al tuturor timpurilor”.

După primul joc de serie a apărut şi varianta îmbunătăţită, şi anume Half-Life: Source. Această variantă a atras însă foarte multe reproşuri, mulţi fiind de părere că cei de la Valve au tratat cu superficialitate partea grafică. Din această cauză, un grup de amatori s-au stârns împreună pentru a crea Half-Life: Black Mesa.

După ce au trecut mai bine de opt ani de la demararea proiectului, mulţi au crezut că totul a fost abandonat, dar de curând au apărut pe internet mai multe trailere.

Mulţi din cei care au vizionat secvenţele s-au declarat încântaţi de ceea ce au văzut, în vreme ce alţii consideră că pur şi simplu jocul este depăşit. Până acum au fost postate doar două clipuri din gameplay. Primul face parte din capitolul “On a Rail”, în vreme ce al doilea a fost extras din “Surface Tension”.

Deşi au apărut deja primele video cu Half-Life: Black Mesa, nimeni nu a anunţat o dată aproximativă la care se va face lansarea şi nici nu au fost făcute publice alte detalii.

În vreme ce optimiştii aşteaptă cu sufletul la gură actulizarea jocului ce a făcut istorie, cei pesimişti consideră în continuare că şansele ca Half-Life: Black Mesa să apară vreodată sunt aproape nule.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Copyrighted.com Registered & Protected 
NJY3-P1TM-UWOS-IE3J